2777
2789

قاعدگی بشدت نامرتبی دارم

فقط به زور قرص و امپول پریود میشم

الان برای بارداری دچار مشکل شدم

برای فعال کردن تخمدان ها،مرتب شدن پریود تجربه ای دارید؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام هرراهی امتحان کردم نشد چهارساله الان دیگه دارم وزن کم میکنم دکترم گف خیلی میتونه تاثیر گذار باشه اگه اضافه وزن داری حلش کن من تا حالا ده کیلو کم کردم

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

ورزش

کاهش وزن

کاهش کربوهیدرات ساده

کاهش لبنیات

ویزیت منظم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من حدود 3 ماه قرص یا شربت ویتاگنوس خوردم عالی بود 

توی اینترنت بزن درباره اش بخون

پریودیم مرتب شد

تازه فولیکول هام برای بارداری هم بزرگ شد

البته فکر کنم یک ماه از خوردنش گذشت که نتیجه اش رو دیدم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

سلام عزیزم من خیلی کم pcoهستم دکترم برام گلوکوفاژ و دوفاستون تجویزکرد ولی دوفاستون یه دوره خوردم دوبارپریودشدم قط کرد فقط الان گلوکوفاژمیخورم ....

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

ماساژ شکم با روغن سیاهدانه 

پیاده روی 

مصرف نکردن شیرینی 

و کیک و نون 

سردیجات رو کم کن   ویتامین دی مصرف کن  و زینک هم بخور

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من حدود 3 ماه قرص یا شربت ویتاگنوس خوردم عالی بود  توی اینترنت بزن درباره اش بخون پریودیم م ...

قرص ویتاگنوس سه هفته خوردم

اما باز خبری از پری نشد

متفورمین خوردم

رازیانه

ولی انگار تخمدانام خواب رفتن