2777
2789
عنوان

نوک سینه تو رفته بیاین کمک

7829 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها من از وقتی که به سن بلوغ رسیدم و سینه هام یه خورده بزرگ شد متوجه شدم نوک سینه ندارم کاملا نوک سینه هام فرورفته هست مجردم و اصلا از ظاهرشون خوشم نمیاد کسی هست مشکل منو داشته باشه و عمل کرده باشه? به پدرم که نمیتونم بگم ولی مادرم مخالفه عمل کنم خواهرمم میگه بزار شوهر کنی بعد ولی خیلی رو مخمم لطفا اگه کسی عمل کرده بیاد بگه چجوری بود و الان راضیه نوکش بیرون مونده یانه?

منم این مدلیم نمیدونم چی کار کنم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نمیشم

یعنی چطوریه نوک سینه ات؟ بعد عمل کنی چیکارش میکنن؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
متوجه نمیشم یعنی چطوریه نوک سینه ات؟ بعد عمل کنی چیکارش میکنن؟

یعنی انگار هیچی نداری نوک سینه به داخل کشیده میشه

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!

منم اینجور بود خوب میشه ،به بچه شیر میدی نوکش خوب میشه ،وای حالم بد میشه کسایی که نوک سینشون بزرگه بعدش که به بچه شیر میدن خیلی چندش میشه

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
منم اینجور بود خوب میشه ،به بچه شیر میدی نوکش خوب میشه ،وای حالم بد میشه کسایی که نوک سینشون بزرگه ب ...

موقع شیر دهی نوک سینه بزرگتر میشه

در حالت عادی کوچیکتره خیلی 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!