2777
2789
گیاهانی آکواریومی برا تکثیر باید خودشو از آکواریوم با بگیری  چندبار بشوریش یه برگشو بکن بزار تو ...

کود منظورم بود نوشتم خودشونو یه کود ریز قهوه‌ایه دوبار بار باید بشوری بعد استفاده کنی 

به برجو نمک نزنی بهش  هویحو سیب زمینی و پوستوش بکن بنداز تو آب درشو‌ببند چند روز بمونه لعاب بن ...

متوجه شدم

ممنون ازتون....

انشاالله با توصیه های شما عالی بشه

رشدشون 

زنده باشی ک کمکم کردی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل اریکام الان دوساله خریدم اما هیچ رشدی نکرده  نورم شمالی فاصله از پنجره ۶ متر هفته ای ۱ بار ...

الان زمان کودهیه براش کود تهیه کن 

آب برنجو آب میوه زنگ زده و پوست هویج و سیبزمینی بهترین کوده برا عمه گیاها

جاش باید مرطوب خنک باشه 

براش حتما جزیره دروست کن وجزیرت همیشه آب داشته باشه 

جزیره بزنی رشدشو‌میبینی 

دو کمتر از سه هفته 

روی سطح خاک گلدونم شوره زده؛ اشکالی داره؟؟

ریشت کلا داره پوسیده میشه حتما در بیارش تمیزو آروم بشورش رسوبات از بین ببرد نیم ساعت بزار همینطوری بمونه بعد به ریشش دارچین بزن بعد تو یه خاک جدید بکارش

خاکش خشک میشه ها جاش باید زیر پنجره باشه؟

خاک‌باید خشک‌بشه خب همیشه مرطوب باشه ریشه هایش میپوسه و رشدی نمیکنه  زیر پنجره بهترین مکانیه که میتونی بزاری 

الان زمان کودهیه براش کود تهیه کن  آب برنجو آب میوه زنگ زده و پوست هویج و سیبزمینی بهترین کوده ...

ببخشید جزیره درست کردن برای همه ی

گیاهان توصیه میشه؟

و اینکه همیشه ریشه خیس باشه

پوسیده نمیشه؟

من خودم سنگریزه ریختم و گلدون رو روی

سنگها گزاشتم

اینطور منظورتونه؟

خاک‌باید خشک‌بشه خب همیشه مرطوب باشه ریشه هایش میپوسه و رشدی نمیکنه  زیر پنجره بهترین مکانیه که ...

بعد ببخشید از قیافش میشه بگید سالمه یا نه؟

لازم نیست گلدونشو عوض کنم و بدم قلمه بزنن؟