الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم میخواد ریاضی بخونه همه بهش میگن نه نخون نمیشه حتی خواهر خودم میگه فایده نداره مردونه اس
ربطی به مردونه یا زنونه بودن نداره باید علاقه و بازار کار در نظر گرفته بشه. اگر بخواد برای دبیری بخونه بعد از درسش باید آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو بده وگرنه حقوق و مزایای ویژه ای تو مدارس خصوصی بهش نمیدن
اگه پول واست مهمه اصلا و ابدا طرف رشته های علوم پایه، فنی مهندسی نرید. چون بازار کارشون خوب نیست. دختر خاله ام ارشد ریاضی داره. اخرسر مجبورشد مدارس غیرانتفاعی کار کنه اونم با حقوق ناچیز. خیلی خیلی پشیمونه. چون خیلی باهوش و استعداد بود. دبیرستان معمولا دبیرا ، موقع مشاوره ،بچه های باهوش ،( واسه کسب امتیاز و رتبه در سطح منطقه یا استانی، واسه مدرسه یا دبیر) بهشون میگن برن رشته ریاضی . بعد این وسط اون دانش اموزه بدبخت بعد از کلی جون کندن و درس خوندن، اخر سر ، برق ، عمران ، معماری یا ریاضی میخونه.مدرک لیسانس یا فوق لیسانس که گرفته. فقط بیکاری در انتظارش هست.