2777
2789

که انجام بدم فردا میخوام برم دندونم رو ویزیت کنه ودرست کنم 

دفعه اولم هست چیکار کنم ممنونم

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پيش هر دوندن پزشكي نرو. اخه خيليها را ميگن كارشون خويه اما وقتي يرفتي و ديدي چه كار با دوندونت كرد ميگي اي كاش نمي رفتم . پيش هر كسي نرو. اول خوب تحقيق كن از اسخاصي كه مي شناسي سوال كن و تحقيق كن مطمئن شو و بعد برو.

موفق باشي

پيش هر دوندن پزشكي نرو. اخه خيليها  را ميگن كارشون خويه اما وقتي يرفتي و ديدي چه كار با دوندون ...

مرسی از راهنمایت 

برای اون که تحقیق کردم 

میخواستم مثلا چی کار کنم که استرسم کم بشه یا مثلا مسواک که میزنم دیگه چه کاری دیگه ای انجام بدم

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
مرسی از راهنمایت  برای اون که تحقیق کردم  میخواستم مثلا چی کار کنم که استرسم کم بشه یا م ...

مسواك  بزن و بعد اب نمك غزغزه كن و بعد كامل دهنتو با اب بشور جند بار. 

اگر دوندونت درست كردي. يا پر كردي يا عصب كشي  كردي حتما يك ساعت يا دو ساعت نبايد چيزي بخوري و حتما مسكن بايد بخوري  كه بستكي به دردت داره( برخيها تا يه هفته  ميخورن برخي تا يه عفته و نيم برخيها تا دو خفته بستكي به دردت داره) و بعد هم بايد ماست بخوري(  چون عفونت از بين ميبره نمبذاره) و بعد مسواك بزني و بعد با اب نمك غرغره كني. و چند بار كامل  با اب بشور.

چون اب نمك غرغره كردن لثه را قوي ميكنه و باعث جلوگيري از عفونت ميشه. 

جون  دوندون پزشكها نميگن بعد از كشيدن دندان يا پر كردن يا ترميم كردن يا عصب كشي كردن نميگن چه موقعه بايد بخوري يا چي بايد بخوري