2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=246622275] عفونت نداره ولی دردشو کم میکنه اگه بخوری، مترونیدازول[/QUOTE  

فک پایینم کامل درد داره...اما رعایت نکردم هر چی که سفت هم بود خوردم اجیل ..نمیدونم میگم شاید فشار به فکم اومده خیلی اذیتم خیلی...با مسکن اروم نمیشم

من فک پایینو دو تا عقلو جراحی کردم هر کدوم سر دو روز خوب شد شما فردا زنگ بزنید بپرسید از دندون پزشکت ...

منم دوتارو جراحی کردم ..دو تا دندانپزشک دارم میرم فقط میگن عفونت نداره...مشکلی نداره...

منم دوتارو جراحی کردم ..دو تا دندانپزشک دارم میرم فقط میگن عفونت نداره...مشکلی نداره...

خب یه دکتر عمومی برین اصن شاید سرماخوردگی باشه شایدم به داروی بیحسی حساسیت پیدا کردین من به داروی بیحسی حساسیت دارم دوبار که رفتم دندون درست کردم بعدش گلودردو گوش درد داشتم بعد از اون دیگه به دکتر گفتم از داروی بیحسی دیگه ای استفاده میکنن برام

خب یه دکتر عمومی برین اصن شاید سرماخوردگی باشه شایدم به داروی بیحسی حساسیت پیدا کردین من به داروی بی ...

بعد از دو هفته این درد شروع شده ..رفتم میگفت کروناست داروی ناپروکسن و چن تای دیگه داد اما خوب نشدم چون علائم دیگه ندارم از دندونمه...اگه حساسیت ب داروی بیحسی باشه بعد از کشیدن خودشو نشون میده یعنی؟

بعد از دو هفته این درد شروع شده ..رفتم میگفت کروناست داروی ناپروکسن و چن تای دیگه داد اما خوب نشدم چ ...

نمیدونم والا واسه من از چند روز بعد از پر کردن شروع شده بود تا یه هفته ادامه داشت من نمیدونستم حساسیته بعد دوباره یه دندون دیگه درست کردم باز هم همون علایم رو داشتم بعد دیگه فهمیدم واسه کشیدن دندونام گفته بودم داروی بیحسیو عوض کرد الان ولی حساسیتم از بین رفته