2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر لیمو عمانی مؤثره 

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

کلا موز

سیب زمینی اب پز با نعناع

تخم مرغ اب پز

نون وپنیر

برنج کته باماست

شربت مترانیدازول هر هشت ساعت

منم بچمو سه بار بردم دکتر خوب نشد

اخرش قرص لوپر امید گرفتم یک چهارمشو صب دادم

یک چهارمشو شب

قط شد

میگن ضرر داره

ولی بچم داشت از دستم نیرفت

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
کلا موز سیب زمینی اب پز با نعناع تخم مرغ اب پز نون وپنیر برنج کته باماست شربت مترانیدازول هر هش ...

چندتا قرص دادی؟؟ دختر منم داره از بین میره آبم که میخوره دوباره دفع میکنه کته و اینا هم درست کردم هیچی نمیخوره

چندتا قرص دادی؟؟ دختر منم داره از بین میره آبم که میخوره دوباره دفع میکنه کته و اینا هم درست کردم هی ...

قرص لوپر امیدو چهار قسمت کردم دادم بهش یه قسمتشو چون میترسیدم

قرص اسهال بگین تو داروخونه میدن اسمش لوپر امیده

یک چهارمو بده بعد پنج شش ساعت بازم یک چهارم بده

یه شربت های سبزرنگیم هستن ک خوراکی هستن مثلا ورزشکارا میخورن اونم دکترش داده بود تا اب والکترولیت بدنش برگرده طعم خوبیم داشت تو بطری شبیه نوشایه بود تو داروخونه ها هست

این شربت هیچچچ ضرری نداره نترس فقط اب بدنشو برمیگردونه خوش طعمه حالا اگ نمیخوره سرنگ بزرگ بگیر اون سر سوزنشو بنداز بره بکش شربتو ب سرنگ بده بخوره

دخترم یکماه پیش اسهال شد سه بار بردمش دکتر وسه بارشم بهش سرم زدن از شدت بی ابی بدن

اخرش بردمش دکتر مهرداد مهرآرا تو بیمارستان ۲۹بهمن تبریز

نوشتش ازمایش

وگفت کل داروهارو بزار کنار

بهش از اون پلانازوله چیه پودر بود داد گفت بجای اب اینو بده

شربت مترانیدارول هر هشت ساعت یکبار

و ازاون محلو سبز رنگ بده

پاشویه اش کن

من همشو کردم

خودمم میگم دوبار یک چهارم لوپر امیدو دادم زود خوب شد

دخترم یکماه پیش اسهال شد سه بار بردمش دکتر وسه بارشم بهش سرم زدن از شدت بی ابی بدن اخرش بردمش دکتر ...

خیللی ممنون گلم خدا خیرت بده حتما اینکار هارو میکنم الهی دورش بگردم دخترم خییلی بی حاله