2777
2789

دکتر ب من محلول کلیندامایسین1 درصد ، ژل پانژل ، لایه بردار ، و قرص داکسی ساکلین 100 تجویز کرده

الان تقریبا 4 الی 5 روزه استفاده میکردم ولی صورتم ب شدت خشک شده و میسوزه در کنارش ابرسان هم تجویز نکرده اصلا کسی تجربه مشابه داشته؟

طبیعی؟ میگم چون صورتم خیلی حساس شده تا چند روز استفاده نکنم اصلا

لطفا هر تجربه داشتین دریغ نکنید  

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داکسی رو چون شروع کردی قطع نکن

پانژلو فقط روی جوشات بزن 

اگر صورتت خشک میشه با ژل نشور با شامپو بچه بشور 

حتما کرم بزن مرتب آبرسان ضد جوش

لباتو چرب کن 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
خب داکسی ساکلین چربی پوست رو از بین میبره و برای جوش تجویز میکنن معمولا  به دکترت بگو

اول داکسی میده 

بعد راکوتان 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

داروهای قوی بهت داده روزا دو ساعتی یک بار ضدآفتاب بزن لک نیاری

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

عزیزم بخاطر لایه‌برداره...نمیدونم چی باید بزنی تا یکم خوب بشه ولی اصلاا صورتتو با صابون و شامپو بجز اون چیزی که دکتر بهت داده نزن...توی آفتابم نرو اصلا..چون صورتت الان بشدت حساسه

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
ازتون خواهش میکنم ‌پانژل استفاده نکنید و مثل من ببچاره نشید

چرا؟؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ازتون خواهش میکنم ‌پانژل استفاده نکنید و مثل من ببچاره نشید

چرا؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻