2777
2789
عنوان

بابای دوستم از خونه بیرونش کرده

220 بازدید | 17 پست

سلام برو بچ!باز هم عصبیم!از دست این پدر مادرای این تیپی!بیچاره دوستم دیشب با دوستاش شام رفته بودن بیرون،علی رغم این که به خونه از قبل اطلاع داده بوده وگفته من با دوستام میرم بیرون،حتی گفته با کیا و گفته کجا میرن ولی با این حال شب چون دیر برگشته،البته دیر هم نبوده از نظر پدر و مادر اون دبر بوده،ساعت 12:30 برگشته باباش در رو قفل کرده بود و راه ندادتش تو خونه!گفته برو همون جایی که تا حالا بودی،اون هم از دیشب اومده پیش من!من بهش میگم یه خونه بگیر راحت شو،تو الان 29 سالته،بچه که نیستی که ساعت رفت و آمدت رو کنترل کنن،چرا بعضی پدر مادرا تا این حد رو مخن آخه؟؟

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب

من یه کم به پدر مادرش حق میدم

جامعه خیلی بد شده

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش عرضه زندگی مستقل نداره 

چه ربطی به پدر و مادر داره 

ایشون هجده سالگی نه ولی دیگه ۲۵ که باید مستقل میشد

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

دوستت سر کار میره؟ باید حتما مستقل بشه 

پدری که ۱۲ شب دخترو خونه راه نمیده هر کاری ازش بر میاد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

خب خونه بگیره سنش بالاس اونام توقع دارن نسبت ب سنش برخورد کنه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بابا الان تازه ساعت ٩ هوا تاريك ميشه

تا بري با دوستات جمع شيد و بريد شام و حساب كنيد و بياي برسي خونه همون ١٢ ميشه حداقل

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️