2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیخوای تعریف کنی 😐😑 چرا پست اول ننوشتی

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

وای ب حالت اگه از قبل تایپ نکرده باشی😑😑

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
وای ب حالت اگه از قبل تایپ نکرده باشی😑😑

اگه کرده بود دو ساعت لفتش نمیداد 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

game over

😑

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

بعد ۸ ماه چند روز پیش فیلم و عکس های عروسی تحویل گرفتیم. یه تیکه هایی از فیلم خام داشتیم نگاه میکردیم لحظه ورودمون به تالار من خندیدم یکی از فیلمبردار های مرد گف چ عجب خنده عروس دیدیم بعد ما رد شدیم اومد سمت دو تا خانم فیلمبردار یکی از خانم ها گف بیچاره یخ زده و خندید بعد فیلمبردار مرد گفت تو این دو روز با دو تا ک ص خ ل (معذرت میخوام که حرف زشتیه)  آشنا شدیم یکی این،  یکی اونیکی دختره... 

اگه کرده بود دو ساعت لفتش نمیداد 

هعیی 😑حالا بشینیم بزبز کنیم 😏🙄

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
بعد ۸ ماه چند روز پیش فیلم و عکس های عروسی تحویل گرفتیم. یه تیکه هایی از فیلم خام داشتیم نگاه میکردی ...

عجب😐