2777
2789
سلام عزیزم نمیدونم  هستی تو سایت یانه ماه قبل ناامید بودم اینجا کلی بهم امید دادی مسئله بارداری ...

سلام عزیزم منم خیلی فکر میکنم ☹️.

شما چجوری از فکرتون دراوردین؟؟ 

یعنی یه لحظه هم فکر نمیکردین؟

ای جاننممم❤🌿 خداروشکرررررر. 😍😍😍 روزمو ساختی با این پستت. انگار که خودم باردار شدم اینقد ذوق زدم ...

ممنونم عزیزدلم   الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم خیلی فکر میکنم ☹️. شما چجوری از فکرتون دراوردین؟؟  یعنی یه لحظه هم فکر نمیکردی ...

نه میومد تو ذهنم ولی سریع خودمو مشغول رمان و فیلم میکردم گذرا  از ذهنم میگذشت ولی نمیذاشتم‌بشینم بهش فکر کنم این ماه حتی تو رابطه هم خیلی سخت نگرفتم بیخیال بودم بیشتر گفتم شد شد نشدم خداکریمه هرچند ته دلم مخواستم که بشه بخصوص آخر شبا که همه خوابن اصلا نباید به ذهنت فرصت بدی من تاجایی که  چشمام باز بود فیلم میدیدم  بعددیگه پا فیلم بیهوش میشد 

روش عجیبیه ولی شدنی😁

از ته دلم از خدا میخوام این دوتا خط خوشرنگ رو هرچی زودتر رو بی بی چکت ببینی  و خبری بارداریتون بدی❤️❤️❤️

سلام عزیزم نمیدونم  هستی تو سایت یانه ماه قبل ناامید بودم اینجا کلی بهم امید دادی مسئله بارداری ...

اسی عزیزم تازه تاپیکتوخوندم چقدرخوشحال شدم واست مبارکت باشه گلم 

چ علائمی داشتی ک بی بی چک زدی؟

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!
خواهرم بی بی زد مثبت شد یه ساعت بعدش پریود کامل شد یعنی خونریزی کامل بعد چند وقت که رفت دکتر گفت ما ...

من پریود بود ولی این ماه که زدم به بیخیالی باردار شدم 

ان شاءالله خدا نی نی خواهرتون رو براش نگه داره❤️❤️❤️

آخییی😍😍 مبارکههههه برین خوش خبری رو به باباش بدین😁❤

رفتم برم آز بدم بهش نگفته بودم  نگو  بی بی چک رو تو اتاق رو کمد دیده  تا برگردم دیوونم کرد از بس خوشحاله😁😁😁

اسی عزیزم تازه تاپیکتوخوندم چقدرخوشحال شدم واست مبارکت باشه گلم  چ علائمی داشتی ک بی بی چک زدی ...

ممنونم عزیزدلم ان شاءالله روزی همه اقدامیا باشه این دوتا خط خوشرنگ بی بیچک

علائم درد شدید کمر یکمی سینه هام حساس شدن نه زیاد  علاقه بسیار زیاد به یه نوع ترشک بحدی که همش باید مزشو  تو دهنم حس میکردم همش خسته بودم کمی هم زیر شکمم‌درد میکرد 

ولی بخوام بگم بهت درواقع علائمم این ماه خیلی خفیف تر و کمتر از ماه های قبل بود که باردار نبودم و پریود میشدم�😁😁😁

اسی چقدرازاقدامت گذشته بود که تست دادی؟  چ علائمی داشتی

بخدا حسابش از دستم در رفته ولی حدودا سه ماه قبل عید رفتم دکتر و زیر نظرش بودم باردار نمیشدم

سه رو قبل از موعد تست دادم مثبت شد

علائم درد شدید کمر یکمی سینه هام حساس شدن نه زیاد  علاقه بسیار زیاد به یه نوع ترشک بحدی که همش باید مزشو  تو دهنم حس میکردم همش خسته بودم کمی هم زیر شکمم‌درد میکرد 

ولی بخوام بگم بهت درواقع علائمم این ماه خیلی خفیف تر و کمتر از ماه های قبل بود که باردار نبودم و پریود میشدم�😁😁😁

ممنونم عزیزدلم ان شاءالله روزی همه اقدامیا باشه این دوتا خط خوشرنگ بی بیچک علائم درد شدید کمر یکمی ...

اهاا

عزیزم من ت روز تخمک گذاری اقدام داشتم الان یه هفته ازاقدامم میگذره ولی کمرم خیلی درده مخصوصاگودی کمرم یاخیلی حالم بهم میخوره مثلادیروز یهو سالادماکارونی هوس کردم ودرست کردم ولی نتونستم اصن بهش لب بزنم گذاشتمش ت یخچال وقتی دریخچالوبازمیکردم حالم بهم میخوردازسالاد دلم میحواست بریزمش دور وسینه هام سنگین شدن احساس خفگی بهم دست میده یا یهویه جوری سردم میشه که بادوتاپتوگرمم نمیشه نمیدونم چرااینجوری شدم اولین باره ولی اخه همش یه هفته ازاقدام میگذره یعنی من میگم اگه باردارباشم خیلی زوده ک بخوادخودشونشون بده ولی این علائم ازچیه؟

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!