2777
2789

دوست من کاشته خیلببی ناراضیه

تراکم ابروهاش خوبه ولی هرکدوم به یک جهت در میاد

از کنار ک نگاس میکنی بعضی ابروهاش رو به جلوعه🤣

یکی ب شرق یکی ب غرب

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرو میکارن عزیزم از پشت سر یه تیکه رو برمیدارن و موهاش رو روی ابروهات میکارن

خوبه؟ میشع لطفا از ابروتون ی عکس بدید؟ بنظرت من برو میکرو  و فیبروز انجام بدم یا کاشت ابرو؟ با چسپ میچسونه  دیگ باعث ریزش نمیشه؟ فک‌کردم مث اکستنشن مژس

خوبه؟ میشع لطفا از ابروتون ی عکس بدید؟ بنظرت من برو میکرو  و فیبروز انجام بدم یا کاشت ابرو؟ با ...

نمیدونم والا عزیزم من خودمم تازه کاشتم اگر رو هم بخوابه و بمونه آره راضی ام ولی اگر همینجوری سیخ بمونه نه راضی نیستم

خوبه؟ میشع لطفا از ابروتون ی عکس بدید؟ بنظرت من برو میکرو  و فیبروز انجام بدم یا کاشت ابرو؟ با ...

نمیدونم والا عزیزم من خودمم تازه کاشتم اگر رو هم بخوابه و بمونه آره راضی ام ولی اگر همینجوری سیخ بمونه نه راضی نیستم

سلام عزیزان بنده ۱سال پیش کاشت ابرو انجام دادم و بهترین کاری بود که کردم واقعا راحت شدم از شر مداد و تتو و ابروهام خیلی طبیعی شده جوری که هرکی میبینه متوجه نمیشه کاشته و بعد من دوتا خواهرام و دختر داییم هم انجام دادن و واقعا عالی شده و اوناهم راضین اگه میخواین انجام بدین تردید نکنید به هیچ عنوان هم درد نداشت من کلا هیچی متوجه نشدم تو مجوعه هیرافرا تکنسین خانم گلپرور انجام دادیم کارش حرف نداره اتاق عملشون وی ای پی بود و ارامش کامل داشت و ضمانتنامه هم بهمون دادن که خیالمون راحته و برامون رایگان مزوتراپی انجام دادن و قیمتشون نسبت به جاهای دیگه واقعا عالیه  

پیج اینستاشون @hair_afraa 

شمارشون هم ۰۹۳۹۳۰۷۰۲۶۸ 

چندوقت بعد کاشت ریزش داشت زنموتون؟بعد اون ابروهایی که ریخته بود دوباره دواومد؟

من انجام دادم ماه اول ریزش کرد و بعد برام رایگان مزوتراپی کردن مجدد رویش کرد الانم بعد ۷ ماه کامل اکی شده و خوابشم خوبه پیش خانم گلپرور انجام دادم