2777
2789
سلام .تبریک به همه مامانای گل .امیدوارم نی نی های گلتون در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادرشون به سلامت بزرگ بشن .نامدار، خوش روزی ، خوش قدم و عاقبت بخیر باشند انشالله. دوستای گلم در ادامه تاپیک دکتر معینی با توجه به تغییر موقعییت خودم از بارداری به دوران بعد از زایمان ، فکر کردم بهتر باز هم با هم در ارتباط باشیم و از اطلاعات هم بهرمند بشیم . امیدوارم باز هم با شما در این تاپیک مکالمات مفیدی داشته باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اردیبهشت جون کم پیدایی!خوبی؟ اجازه هست منم بیام اینجا؟! راستی پیشه نریمان میبری گل پسرتو؟ در مورد شربت تلفن بزن دکتر جواب میده در مورد نفس بچه هم تو ویزیت ماهیانه به دکتر بگو حتما ممکنه شیرت زیاد باشه یا با فشار میاد که بچه نفسش میگیره
سلام غزال جون .خوشحال میشم اینجا هم با من باشی .خودت چه خبر ؟؟؟ پیش نریمان نرفتم .چون به ما دوره .نزدیک خونمون پیش متخصص میبرم .این هوای الوده هرچی بچم کمتر دود بخوره بهتره . منظورت کدوم دکتره ؟؟ از نریمان بپرسم؟؟؟ خودت چی کار کردی ؟؟؟چه خبر ؟؟؟ در چه مرحله ای هستی؟؟
غزال جان به سلامتی آخرای راه هستی .امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی .نی نی هم سلامت با خودت بیاری خونه . دو روزه پسرمو ختنه کردم .خدا رو شکر راضیم .با روش جراحی . وایبر خودم دارم ولی گروه ندارم .فقط واتز اپ گروه هستیم .دوست داشتی بگو ادت کنم .