2777
2789

خدارو شکر کنم که تا حالا عاشق نشدم انگار وضعیتش بده:(

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده کانل درکت میکنم

اما بی خبری درمورد عشق خیلی بدتره

این ک ندونی باید صب کنی تا همه چی درست بشه

یا این باید تلاش کنی تا فراموش بشه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خدارو شکر کنم که تا حالا عاشق نشدم انگار وضعیتش بده:(

خیلییییی بدهههه احمقگیه محضه

اما ی جاهاییش خیلی شیرینه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
میگذره

میگذره اما گذشت زمان خیلی چیزارو درست نمیکنه مثلا قلب شکسته یا غرور له شده

اینا مث جای زخم میمونن تا ابد با ادم

خیلییییی بدهههه احمقگیه محضه اما ی جاهاییش خیلی شیرینه

میدونی خیلی دلم میخواد کسی دوسم داشته باشه

دوسش داشته باشم

ولی نه شرایطشو دارم نه کسی هست

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
میگذره

شنیدی میگن چون میگذرد غمی نیست

اما تا بگذرد هم درد کمی نیست

هرچه اید ب سرم باز بگویم گذرد

وای از این عمر ک با میگذرد میگذرد