2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از غصه 😔مامانا میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست
خودتو ناراحت نکن حالا شیر خشکی بشه چه ایرادی داره. بچه منم چهار ماهگی دیگه شیر منو حتی تو خواب هم نم ...

دلیلش چی بود ؟؟ بچه شما چرا دیگه نگرفت؟؟

دست خودم نیس ..گاهی حس میکنم دوستم نداره حتی

قشنک درکت میکنم دختر منم همینجوری شد من ک نوفق نشدم ایشالا تو موفق بشی بهش شیر خشک نده بزار قشنک گرس ...

دختر شما چند ماهش بود؟؟دلیلش چی بود دیگه نگرفت؟؟ شیرخشک ندم میگیره ینی؟؟؟ بعید میدونم.. اونطوری ام یبار امتحان کردم ی ذره شیرخودمو خورد و باز روز از نو ..روزی از نو😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذا یا چای داغ نخوردی  یا غذای سیر دار  احتمالا بو و طعم شیرت تغییر کرده  گرسنه بشه ...

نه نخوردم...خدا کنه اینطور که شما میگی باشه و بخاطر تغییر مزش باشه و سینمو بگیره...عاشق حس مادر و فرزند موقع شیردادنم اینم شانس منه😔

نه اونموقع میگیره  

ببین نمی‌دونم چقدر مبنای علمی داره ولی این قضیه برا منم پیش اومد، بنابراین تجربه خودمو می‌گم. اطرافیان می‌گفتن قهر کردن از سینه. می‌گن بچه‌های سه چهار ماهه دچار می‌شن. کج دار مریز باهاش راه بیا. تو خواب شیر بده. موقع شیردهی وقت بیداری، ببرش تو اتاق تنها اگه می‌تونی لختش کن، دراز بکشید و بعد شیر بده. اگه گریه کرد اصراری نداشته باش. دفعات شیرخشک رو کمترش کن. بعد از یکی دو ماه خود به خود خوب می‌شه.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
ببین نمی‌دونم چقدر مبنای علمی داره ولی این قضیه برا منم پیش اومد، بنابراین تجربه خودمو می‌گم. اطرافی ...

آره منم شنیدم خداکنه برای بچه منم همین باشه و خود بخود درست شه..بچه ی شما بعد چند وقت گرفت سینتونو؟؟

آره تو خواب و مواقع خواب آلودگی میدم..در طول روزم تلاش میکنم ولی گریه میکنه بخاطر همین با شیر دوش میدوشم و تو شیشه میدم..اونوقت  تواین مدت کم بخوره سینه رو شیرم مبادا خشک شه ؟؟

الان ۷ سالشه دقیق یادم نیست چند وقت طول کشید تا درست شد. ولی درست می‌شه. منم می‌دوشیدم تو شیشه می‌دادم. نه شیرت کم نمی‌شه نگران نباش.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
الان ۷ سالشه دقیق یادم نیست چند وقت طول کشید تا درست شد. ولی درست می‌شه. منم می‌دوشیدم تو شیشه می‌دا ...

امیدوارم درست شه این شرايط ما هم.. مرسی عزیزم....خدا بچتو حفظ کنه برات🙏