2777
2789
عنوان

شوهر شمام بهتون پول نمیده؟میگه پولای خودمن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش هشدار بده که کارش از لحاظ قانونی کاملا غلط هست. 

مرد موظفه به زنش نفقه بده. ایشون باااااید به شما در حد توانش، پول تو جیبی بده. 

شرعاً و قانوناً داره کار اشتباه و خلاف انجام میده. 

به نظرم کوتاه نیا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نه

البته خودمم شاغلم

سعی کن فعلا یه مهارت یاد بگیری بعدا بدردت میخوره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

به همین سادگی هم نیست ...بلوا به پا می کنند

اتفاقا به همین سادگیه. من دارم انجام میدم.

باید از اول ازدواجم اینکارو میکردم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بهش هشدار بده که کارش از لحاظ قانونی کاملا غلط هست.  مرد موظفه به زنش نفقه بده. ایشون باااااید ...

خب  حرف بزنم میگه برو خونه پدرت پدرم راهم نمیده میگه قهر نباید باشی بسوز بساز

من 
به همین سادگی هم نیست ...بلوا به پا می کنند

مرگ یبار شیون یبار یا ادم میشه یا ادمش میکنی 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
خب  حرف بزنم میگه برو خونه پدرت پدرم راهم نمیده میگه قهر نباید باشی بسوز بساز

بگو  یه خانواده رو به مسخره گرفتی؟ که امروز عقد و عروسی فردا پسم بفرستی؟ چرا خونه بابام؟ میرم خونه بابای تو.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

همین الان پستهای دیگتو یه نگاه انداختم ، داری تباه می‌کنی جوونیتو، فقط جدا شو از این مرتیکه نفهم، خانوادت بااااید حمایتت کنن، این مرتیکه فهمیده جایی نداری خانوادت پشتت نیستن داره سواستفاده میکنه بدذات

برو تو این لاین آرایشگری تخصص بگیر. مثل مژه یا کاشت ناخن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن