2777
2789
عنوان

یعنی فاسد شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه میبنده یعنی چجوری میشه؟ شکلش عجیب میشه؟ 

اره یه تیکه تیکه هایی رو بالاش میاد. من یکی دو بار شیر خریدم تازه تاریخ جدید بودها قشنگ بالاش این حالتی شده بود. یه بار دیگه هم گرفتم تا درو باز کردم بوی خیلی بدی داد و یکم هم خوردم کامل ترش بود.

البته انقدر نگهدارنده میزنن که معمولا دیر فاسد میشه.

ولی خوب یکمیشو بجوشون، فاسد باشه هم دلمه میبنده هم یه بوی بدی موقع جوشیدن میده.

شیر درش باز باشه ی هفته بمونه یخچال خراب میشه حتی اگه تاریخش زیادم مونده باشه 

این ک تاریخش گذشته بریز نخوری ههاااا

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بنداز بره بابا میری بیمارستان ۴برابر پول شیرو باید بدی دارو

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

همش کلاس گذاشتن اضافس 

نه بخدا کلاس چی 

من یبار شیر خوردم تا یه هفته مریض شدم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

دلمه میبنده یعنی چجوری میشه؟ شکلش عجیب میشه؟ 

بریده بریده میشه

من یک جنوبی ام من یگ عاشق ام من عاشق ماشین پیست مسابقه عاشق گاز دادن به ماشین  عاشق گوش دادن به اهنگ مورد علاقم با کشیدن یک نخ سیگار توی دستم هستم به نظرم دستام برای حلقه کردن نیستن دستای من برای مشق زدن به بوکسه برای گرفتن فرمون برای فنون رزمی برای ناز کردن اسبه  من عاشق سوارکاری ام عاشق اسب عاشق سگ کلا حیواناتو دوست دارم به نظرم عشق عشق عشق هم کشکه هم نیست هم  خوبه هم نیست میدونی میگی تو امضات دعا کن برگرده بهت یک چیز بگمم ببین عزیزم اگه تو کل دنیا رو برای پیدا کردنش بگردی یا حتی اگه برای فرار از هم حتی قایم شید اگه قسمت هم باشید اکه مال هم باشید برای همید فرق نمیکنه چقدر فاصله باشه  اینو از توی یک فیلم پیدا کردمم😆😅                                                                                               ((مامان بابای عزیز ببین سعی کن با بچت رفیق باشی سعی کن از رفیق فابریکش بهش نزدیک تر باشی سعی کن راز دلشو به تو بگه تو بهش از سن و سال بزرگ تر نگا نکن این به بچت اسیب میزنه عقدیش میکنه درستت سنم کمه ولی میفهمم اینو نه برای اینکه کشیدم نه اتفاقا چون که همچین مامان باباعیرو داشتم میفهمم بعد میگید چرا دخترامون پسرامون رل میزنن بوی فرند دارن ))