2777
2789

سلام پسرم سه سال و نیمشه الان نزدیک ۹ ماه تو مدفوعش خلط داره بعضی وقتا خوب میشه مدفوعش سفت وخشک هست بعضی وقتا هم توش خلط هیت با دل درد و اسهال شکمشم قاروقور میکنه‌

.دکتر بهش فقط پروبیوتیک داده خیلی نگرانم.شما چیکار کردین

سلام پسرم سه سال و نیمشه الان نزدیک ۹ ماه تو مدفوعش خلط داره بعضی وقتا خوب میشه مدفوعش سفت وخشک هست ...

سلام عزیزم.درخواست دوستیت رو قبول کردم .پسر شما هم دقیقا همین پسر من هست.مشکلشون هم دقیقا یجور هست.متاسفانه به هیچ نتیجه ای نرسیدم جز با گرفتن رژیم پایه و حذف شدن همه مواد غذایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز دختر یک سال نیمه من هم دچار ترشح مقعدی شده همراه مدفوع ترشحات بی رنگ داره الان چهار ماه آزمایش مدفوع هم دادم ولی چیزی نشون نداد شما برای پسرتون چیکار کردید ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز دختر یک سال نیمه من هم دچار ترشح مقعدی شده همراه مدفوع ترشحات بی رنگ داره الان چهار م ...

سلام عزیزم .بچه من خوب نشده .با اینکه اندوسکوپی و کولونوسکوپی هم شد.التهاب اثنی عشر داشت.خلط و بلغم تموم شد ولی الان یه مدته درگیر دفع چرب هستم.از همه بدتر اینه که یکسال تمام بچه من فقط گوشت گوسفند خورد 

سلام عزیزم .بچه من خوب نشده .با اینکه اندوسکوپی و کولونوسکوپی هم شد.التهاب اثنی عشر داشت.خلط و بلغم ...

سلام عزیزم هستین ازتون سوال بپرسم؟دخترمنم مشکل بچه شمارو داره

گلم،دخترم ۵ سالشه.دکتر فوق تخصص گوارش اطفال واسش تشخیص کولیت آلرژیک داده(بعد از کولونوسکوپی و آندوسکوپی و آزمایش پاتولوژی) گفتن به پروتئین گاوی حساسیت داده.البته علایم خیلی خفیفی داشت.مثلا نوزاد بود تا الان تو خواب ترش میکرد.

چندماه بود علائمش خیلی شدید شد.یبوست و ترش کردن و درد معده و روده و...تو آندو معلوم شد مریش التهاب داره.معده و اثنی عشرشم التهاب داره.ورم معده هم داره. تو کولو، روده هاش دون دون سفید داشت(کم بود البته) و اینکه فیشر داخل مقعد داشت.

الان نزدیک دوماهه رژیم سفت و سخت هست.بااینکه قبلا لبنیات فراوون میخورد و مشکلی نداشت.

مشکل بچه ی شما چی بود؟برطرف شد؟رژیم گرفتین براش؟

راستی بچه ی من بعد از شیر گرفتن بشدت لاغر شد.هرچی بهش میرسیدم اثری نداشت.۱۵.۱۴ کیلو بود.ولی تو این یک و نیم ماه ۸۰۰ گرم وزن اضافه کرده.الان اس امپرازول میخوره.و دومپریدون.و شربت حساسیت نئوتادین و مونته لوکاست.

تروخدا اگه بچه تون خوب شده بگین چیکار کردین؟تا کِی باید رژیم باشه؟طفلکم خیلی اذیته.

گلم،دخترم ۵ سالشه.دکتر فوق تخصص گوارش اطفال واسش تشخیص کولیت آلرژیک داده(بعد از کولونوسکوپی و آندوسک ...

بچه من هیچکدوم از این مشکلات و علایم رو نداشت.حتی جواب پاتولوژی هیچی نزد براش.بچه من فقط یکسال و نیم با پنج قلم ماده روزش رو گذروند.الانم فقط رب و مرغ به بقیه مواد اضافه شده.نکسیوم هم میخوره.ولی هیچ تغییر نکرده.حتی وزن گرفتنش مورچه ای.دوست داشتین تلگرام یا روبیکا بهم پیام دادین.۰۹۳۸۵۵۱۵۷۵۴

مادرها بیاید تو روبیکا گروه بزنیم از تجربه هم استفاده کنیم 

پسر من ۱۱ سالشه سه ماه پیش بعد سرماخوردگی اسهال شد و تو اسهالش خون دیده شد یک هفته بستری شد و۱۵  آنتی بیوتیک گرون ک ۸ تومن شد استفاده کرد و خوب شد دوماه بعد دوباره ازمایش های قبل تکرار و خون مخفی شکر خدا نداشت فعلا تحت نظره اول دکتر گفت ممکن روده جراحی بشه بعد خدا رو به خیر گذشت کولونوسکوپی هم با ازمایش بعدی ک خوب بود لغو شد فعلا خدارو شکر خوبه ولی اصلا نمیدونم چی به چیه