2777
2789
عنوان

وقتی گند زدی ...

118 بازدید | 7 پست

آزمونمو گند زدم .. ظهرش ک بابام دعوام شد . 

تاپیک قبلیم هست . نقاشی کشیدم اونم گند زدم . تو تاپیک قبلیم ک نوشتم خوشگله ، عکسشو گذاشتم دلی باز گند زدم . میخوام گریه کنم دیگ خسته شدم به درد هیچی نمی‌خورم.  هیچی بلد نیستم .

خسته و امیدوار

اینجوری نیست 

شاید امروز گند باشه اما قرار نیست همیشه اینطور باشه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقاشیتو دیدم برا یه نفر که مبتدیه واقعا خوب بود فقط پرنده هاش خوب نبود 

حتما جای پیشرفت داری اینقدر نا امید نباش 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
نقاشیتو دیدم برا یه نفر که مبتدیه واقعا خوب بود فقط پرنده هاش خوب نبود  حتما جای پیشرفت داری ا ...

هنو دو هفته هم نیست . پرنده هم بلد نبودم  انگار رنگ نمی‌داد.‌همینجوری زدم رفت ولی باز خیلی گریع کردم امروز کلا 

خسته و امیدوار

مشکلت اینه که وقتی بچه بودی و باید از پدر و مادر تایید میگرفتی بهت توجهی نشده، اعتماد به نفست پایینه 

گند زدی؟ مهم نیست، تلاش کن بهتر شی ، خودت رو با دیروز خودت مقایسه کن ، نه با هیچکس دیگه

هنو دو هفته هم نیست . پرنده هم بلد نبودم  انگار رنگ نمی‌داد.‌همینجوری زدم رفت ولی باز خیل ...

سعی کن یکم به مفهوم زندگی فکر کنی 

اینکه الان جوونی سرحالی میتونی علاقه هاتو دنبال کنی 

درسته هممون داریم به فنا میریم و اوضاع خوب نیست ولی باید تلاش کنیم بهمون خوش بگذره با نا امیدی هیچی درست نمیشه 

هیچکسم از شکم مادرش همه چی تموم در نیومده اینقدر باید خراب کنی تا بتونی بشی اون چیزی که دوس داری 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )