2777
2789

سلام دوستان.خلاصه می کنم. دو تا خواهر شوهر مجرد ۴۰ و ۳۶  دارم. خانواده همسرم تا متوجه شدن من باردارم با من قطع ارتباط کردن. حتی حالم رو نمی پرسیدن. برام عجیب بود. بعدا فهمیدم  یکی از خواهر شوهرام که همزمان باهم ازدواج کرده بودیم، در اون زمان در حال طلاق گرفتن بوده و طلاق گرفته. دخترم الان ۵ ساله هست. برادر همسرم باهاش تماس گرفته  که دل مادرش برای دخترم خیلی تنگ شده و ... یا اونا بیان تهران، یا ما بریم شمال. من هم چون اصلا حوصله رو به رو شدن با اونارو ندارم، گفتم همسرم ‌ و دخترم دو روز برن‌ شمال. الان یاد بی محلی خواهر شوهرام  به دخترم می افتم و عصبانی می شم. به نظرتون کار اشتباهیه که اجازه دادم همسرم و دخترم برن اونجا؟!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

به نظرم نه اشتباه نکردی بالاخره مادربزرگشه چه اشکالی داره دو روزه دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا خانواده همسرم برای دیدن بچه هام نیومدن از تولدشون کار خوبی کردی بعدا که خدایی نکرده یه چیزیشون بشه مادر شوهر یا پدرشوهرتون میگفتن عروسمون نذاشت بچه ها رو ببینیم بزار از سر خودت رفع شه 

وااا  چه دعوایی داشتید که قطع ارتباط کردی؟؟ چون طلاق گرفته؟ یا چون زنگ نزده؟؟

ناراحت بودن که که دامادشون دخترشون رو آزار می ده و لی من باردارم🤔🤔

بهت چیزی هم گفتن؟؟ خیلی باحاله 

نه فقط قطع رابطه. البته دوران بارداری هم می خواستن همسرم رو علیه من کنن که همسرم اصلا دهن بین نیست، موفق نشدن