2777
2789

اینکه خیلی ساده بودم و فک میکردم  همه مثل خودمن:/

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب شوهرم

عزیزی که منو ریپلای میکنی اگه حرف چرتی که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم بگی من جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که باهات دهن به دهن بزارم ،پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو نگهدار 🙂 لطفا برای خوشبختی بچه هام یه صلوات مهمونم کنید❤

خوب درس نخوندم 

مصلحت خدارو درک نکردم 

با کتاب دشمن بودم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

به خاطر انتظارای بی جایی که بقیه ازم داشتن مخصوصا خانوادم روحمو عذاب دادم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁