2777
2789
عنوان

بیاین حاجت دارم

132 بازدید | 10 پست

هر کسی اگه میتونه برام یه زیارت عاشورا بخونه 

اگه نمی‌تونید یه حمد بخونید و صلوات بفرستید

میشه دعا رو برام بخونید

اَللّهُمَّ اَنْتَ ثِقَتی فی کُلِّ کُرْبَة، وَ اَنْتَ رَجآئی فی کُلِّ شِدَّة، وَ اَنْتَ لی فی کُلِّ اَمْر نَزَلَ بی ثِقَةٌ وَعُدَّةٌ، کَمْ مِنْ کَرْب یَضْعُفُ عَنْهُ الْفُؤادُ، وَ تَقِلُّ فیهِ الْحیلَةُ، وَ یَخْذُلُ عَنْهُ الْقَریبُ وَ الْبَعیدُ، وَ یَشْمَتُ بِهِ الْعَدُوُّ، وَ تَعْنِینی فیهِ الاْمُورُ، اَنْزَلْتُهُ بِکَ، وَ شَکَوْتُهُ اِلَیْکَ، راغِباً فیهِ عَمَّنْ سِواکَ، فَفَرَّجْتَهُ وَکَشَفْتَهُ وَ کَفَیْتَنیهِ، فَأَنْتَ وَلِیُّ کُلِّ نِعْمَة، وَ صاحِبُ کُلِّ حاجَة، وَ مُنْتَهی کُلِّ رَغْبَة، فَلَکَ الْحَمْدُ کَثیراً، وَ لَکَ الْمَنُّ فاضِلاً.

به خدا توکل کن که هیچ وقت تنهایت نمیگذارد🌱❤️

برات حمد و سوره خوندم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

سلام دوستان.
میخوام یه ختم چهل روزه نادعلی بذارم .... هر وقت 40 نفر شدیم ختم رو شروع میکنم ....
به این ترتیب که هرکس روزی یک بار دعای نادعلی رو به نیت حاجت روایی یکی از دوستان میخونیم و چون 40 نفریم میشه روزی 40بار برای حاجت اون دوست عزیز....  هر ساعتی از روز خوندین فرقی نداره ....
به همون ترتیبی که اسم میذارید منم میذارمتون توی لیست
این ختم خیلی مجربه و خوندنشم 5 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره
https://chat.whatsapp.com/Gx7qc8s4BGW6Ix7hA4vKeP

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجتمندان بیاین تاپیک اخرم مشهد هستم دعاتون کنم

عکس حرم صفحه ۳

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
حمد وسوره صلوات و ایه الکرسی و اون دعا رو خوندم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه التماس دعا

مرسی عزیزم انشالله همیشه سالم باشی

به خدا توکل کن که هیچ وقت تنهایت نمیگذارد🌱❤️