2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا خیلی بدین😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 22 پست
 عزیزم اینجا اکثرا تحصیلات دیپلم بعد اومدی نظر راجع ب دندونات گرفتی اینجا واقعا خنده دار 🤣🤣

خانم تحصیلکرده شما چرا حرف بی ربط میزنی 😁😂

وقتی ایراد بگیر که خودت دقیقا همون ایرادو نداشته باشی😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
 عزیزم اینجا اکثرا تحصیلات دیپلم بعد اومدی نظر راجع ب دندونات گرفتی اینجا واقعا خنده دار 🤣🤣

خود تخریبی هم حدی داره ایشون دعوا داره چرا دعام نکردین خیلی بدین بعد ب ما میگی دیپلمه؟!

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ای نیس دیگه عزیزم منم داشتم اینجور 😒تازه کج بود و نهفته شکستش دکتر بعد درش آورد ورم و درد و اینام طبیعیه خب 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چاره ای نیس دیگه عزیزم منم داشتم اینجور 😒تازه کج بود و نهفته شکستش دکتر بعد درش آورد ورم و درد و ای ...

منم نهفته بود

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
منم نهفته بود

میدونم سخته ولی یه هفتس میگذره ❤

میدونم سخته ولی یه هفتس میگذره ❤

فدات😘سه تا دیگشو چه کنم😂😭

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂