2777
2789
عنوان

خانوادم فقط ههههمشش بهم گیر میدن

1593 بازدید | 14 پست

من ۱۷سالمه دیگه بزرگ شدم.خانوادم همش منو زندانی میکنن.بخدا من جوری نیستم ک کار بدی بکنم.بخدا از ترس مامان بابام حتی ب صورت یه پسرم نمیتونم نگا کنم.مثلا بیرون ک میریم،مثلااا..توی چراق قرمز ک ماشینا میایستن،بابام دقت میکنه ک من ب اینو اون نگا نکنم.

یا...چون دخترم حق ندارم تنهایی برم بیرون.حالا تنهاییم نه.با دوستم که۵ساله حتی خانوادمم میشناسنش.بخدا  خسته شدم.

گوشی دارماااا...ولی سیمکارت بهم نمیدن.😐😐😐همه دوستا و همکلاسیا و همسنام حتی رلم دارن خیلی قلطا هم کردن.من نمیخام کار بد یا اشتباهی کنم.من فقط آزادی میخام.

اینکه وقتی بامامانم میریم بیرون، حالا بابامو دیدیم میگه سر و وضعتو درست کن.موهاتو بزار تو.بابات منو میکشه

این کارا ینی چی؟درستع من چادری نیستم،ولی خیلی باحجابم.همش منو میترسونن.کار هرروز بقیه تنهایی بیرون رفتنه.میرن بادوستاشون پاساژ و کافه و خریدو .....ولی من چی؟؟الان شاید خیلیا بگید من سن تو بودم فلان جور بودم و بدتر از تو و اینا....بهم بگید چیکا کنم؟اخه چقدر صبر؟چقد حفظ ابرو کنم؟گناه من چیه هان؟چقد خونه بمونم ؟ک مردم بگن دختر فلانی دختر خوب و پاکیه؟

کلا یکی از وظایف خانواده ایرانی گند زدن تو جوونی ادمه🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا یکی از وظایف خانواده ایرانی گند زدن تو جوونی ادمه🤷🏻‍♀️

اره والا.نمیزارن نفس بکشم.نفس کشیدنممم باید بپرسم گناهه؟حلاله یا حرام؟جلب توجه ک نمیکنه

من مجرد بودم همین بودم شوهرم کردم بازم همینم😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
تو‌بخون ی شهر و رشته دانشگاه خوب شو خودشون سست میشن  نشدن هم شهر خودت هم بری دانشگاه دست و بال ...

بخدا همش هزااار بار ازین ک بدنیا اومدم پشیمونم.ازین ک دخترم متنفررررم.میگم توی خانواده ی اشتباهی بدنیااومدم.

اخه ابجیم ۱۰سال ازم بزرگتره بابام خودش دانشگاه میبرد و میاورد.یاهم تعقیبش میکرد