2777
2789

زمان و ندیدنش همه چیو درست میکنه...

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم که مطمعنم خیانت کرده رفته دلم تن گ میشه اما فقط دلم میخاد ازش بپرسممم چرااا کاش یبار پیام میداد میگفت 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏

من وقتی فکر میکنم همزمان به یکی دیگه هم پیام میداده و استوری ها عاشقانه برا اون بوده هربار قلبم میشکنه 

واای خدا لعنتش کنه واای خداا خفش کنه واای ایشالا بمیره جون مرگ بشهه تا اخر عمر آه و نفرین من دنبالشه 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
من وقتی فکر میکنم همزمان به یکی دیگه هم پیام میداده و استوری ها عاشقانه برا اون بوده هربار قلبم میشک ...

ازم رابطه میخواست برای حلقه نشون اوردن قبول نکردم

ازم رابطه میخواست برای حلقه نشون اوردن قبول نکردم

خاک تو سرش فقط میتونم بگم خدا همه ادما لاشی لعنت کنه 

من وقتی فکر میکنم همزمان به یکی دیگه هم پیام میداده و استوری ها عاشقانه برا اون بوده هربار قلبم میشک ...

۲ سال وقت عمر اعصابمونو هدر دادمم به خاطر اینکه بهش برسم اما جز زجر برای من چیزی نبوود

رابطه به شرط ازدواج

۲ سال وقت عمر اعصابمونو هدر دادمم به خاطر اینکه بهش برسم اما جز زجر برای من چیزی نبوود رابطه به شرط ...

به منم گفته بود عکس لختی بفرست در صورتی که همزمان با یه دختر دیگه بود میخاست از من عکس ببینه بعدش پرتم کنه بیرون از زندگیش اما من ندادم