خانمها من از هفته ۶ لک بینی داشتم تا الان... قلبشم تشکیل شده و من هرروز ۲ تا شیاف میزارم هر ۱۲ ساعت، استراحت مطلقم... دیگه نمیدونم چه کنم... الان ک پاشدم دیدم دستمال میکشم خونی میشه... قبلا قهوه ایی بود الان قرمز... خیلی دل شکستم.. اون از دخترم ۱ ساله فوت شد این از این.... برام دعا کنید... امروزم جمعه باید صب کنم شنبه برم سونو...
جمعه شنبه چیه برو بیمارستان ب داد خودت برس عزیزم خیلی هم مواظب هردوتون باش
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
من از هفته ۱۱تا هفته ۱۶ دور از جونت خونریزی فوق العاده شدید داشتم حتی لخته لخته میشد خداروشکر الان ۱ماهه زایمان کردم نی نی تو گهواره خوابه اما زود بدنیا اومد۳۵هفته
روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جمعه شنبه چیه برو بیمارستان ب داد خودت برس عزیزم خیلی هم مواظب هردوتون باش
خب من ۴ شنبه پیش دکترم بودم.... اولین بار ک لکه دیدم رفتم بیمارستان پدرمو در آوردن حتی ب من گفتن سقط شده فرداش رفتم سونو بیرون ک قلبش میزد... سر همین نمیخوام برم جمعه بیمارستان
خب من ۴ شنبه پیش دکترم بودم.... اولین بار ک لکه دیدم رفتم بیمارستان پدرمو در ...
ایشالا چیزی نیس و بچت سالم بیاد بغلت ❤️
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
عزیزم استراحتتو داشته باش منم سر اولی خونریزی داشتم سقط شد سر دومیم همونجور دوباره خون ...
خونریزیت چ رنگیه.... من سر اولیم خونریزی مثل پریود بود هماتوم و جفتم پایین بود ، دو ماه داشتم... الان بی دلیله...تا برم ان تی.. تروخدا دعام کن توکل ب خدا هرچی صلاحه پیش بیاد