2777
2789

الان یهو یادش افتادم. با این که اون‌موقع توی هیچ کلوپی نبودم و هیچ کلوپی هم نداشتم ولی به‌نظرم خیلی چیز خوبی بود واقعا، حیف شد که حذف شد از سایت. کاش دوباره این آپشن رو برمیگردوندن. البته شاید هم اوج جذابیت و استفاده‌ش مال همون زمان بود دیگه☹️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

هوم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

چطوری بود

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نی نی یار پرسیدم گفت فتا گفته نباید باشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چطوری بود

یک عده دوست هم عقیده میرفتنیم تو یک اتاق با هم گپ میزدیم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یه فضای خصوصی بود هر کاربری رو میخواستی دعوت میکردی توش تبادل نظر میکردی و... .

یعنی میشد کلوپ پاترهدی راه انداخت؟

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
از نی نی یار پرسیدم گفت فتا گفته نباید باشه 

واقعا؟ من هیچوقت نفهمیدم چرا برش داشتن. به به، داشتم تصور میکردم تازه که کاش الان هم باشه که خب انگار ممکن نیست دیگه🙂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یک عده دوست هم عقیده میرفتنیم تو یک اتاق با هم گپ میزدیم

چه جالب،ولی طرز گفتن شما جالب تر بود😉

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
یه فضای خصوصی بود هر کاربری رو میخواستی دعوت میکردی توش تبادل نظر میکردی و... .

چه خوب

چه جالب،ولی طرز گفتن شما جالب تر بود😉

😄😄😄😄

خیلی باحال بود 

خیلی، من فقط هی میدیدم درمورد کلوپ حرف میزدن کاربرها و... خوشم میومد با این که هیچوقت نبودم توشون😂