2777
2789
عنوان

توزندگی اگه قرارباشه ...........کی انتخاب می کنی😉😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 70 پست
خونه بالاشهرش رو داره ماشین خارجیش رو داره شوهرش فروشگاه داره یه دونه دختر ۱۳ساله داره شوهر فوق العا ...

بالاخره سختی کشیده تابه اونجارسیده

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بالاشهرش رو داره ماشین خارجیش رو داره شوهرش فروشگاه داره یه دونه دختر ۱۳ساله داره شوهر فوق العا ...

ولی ممکن تو باطن زندگیش یه چیزای دیگه باشه

اخه من دیدم اینطور زندگی ک حسرتشومیخورن

بعدطرف اومده درددل کرده دیدم اصلا یه چیز دیگه س

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
بالاخره سختی کشیده تابه اونجارسیده

نه عزیزم اصلاااا چون واقعا اززندگیش خبر دارم میگم وگرنه توخانواده شوهرم همه خیلی پولدار و زن و شوهر رابطشون خوبه ولی یه مشکلاتی داشتن که الان حاظرنشدم خودمو جاشون بزارم

وجای ایشون گذاشتم تنااکسیه چه توخانواده خودم چه شوهرم دیدم واقعابدون مشکله 

۴ماه بعدعروسیش که باردارشد و مشکل بچه نداشته

شوهرش هم همیشه خوش اخلاق بوده خرج عروسیش و طلاهاش و خونه و ماشین و فروشگاهش رو همه رو هم پدرشوهره داده واسه این چیزام سختی نکشیده خانواده شوهرم باشخصیتن و باهاش خوبن

ولی ممکن تو باطن زندگیش یه چیزای دیگه باشه اخه من دیدم اینطور زندگی ک حسرتشومیخورن بعدطرف اومده در ...

نمیدونم عزیزم من حیلی بهش فک میکنم نمیتونه مشکلی داشته باشه بچشو داره خونه زندگیشو داره شوهرش واقعاااااخوبه توخانوادشم مشکلی نیس همسایمونن مامانش ایناتازه خیلیم خوشکله  و نچرال نچرال

نمیدونم عزیزم من حیلی بهش فک میکنم نمیتونه مشکلی داشته باشه بچشو داره خونه زندگیشو داره شوهرش واقعاا ...

فک کنم بنده برگزیده خداهس بدون مشکل😂

شایدم درآینده قرار مشکلات بیان سراغش

جای خودم شاید خیلی گند زده باشم ولی با خودم حال میکنم! 

افرین که خودتوقبول داری اصلشم اینه کرونادارم دعام کنید

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃