طرز تهيه كنتاكي
مواد لازم براي مزه دار كردن مرغ
روغن زيتون
سس مايونز
نمك
ادويه مرغ كبابي (داخل ادويه جاتي ها هست،البته سليقه ايه عزيزم هر طوري كه دوس داري مزه دارش كن)
پاپريكا
سير له شده
ميزنم به ران مرغ(من ران مرغ استفاده ميكنم چون مزش بيشتره زياد خشك نميشه و چربه)بعد كه موادو زدم ميزارم فريزر استراحت كنه تا روز بعد
بعدش من براي سوخاريش فقط آرد استفاده ميكنم
يه كاسه آرد و يه كاسه آب كنار دستم ميزارم
مرغ ها رو يه بار تو آرد يه بار تو آب ميزنم و چند بار تكرار ميكنم تا حالت پولكي بشه
روغنمو ميزارم تا داغ بشه بعد شعله اش رو ملايم ميكنم ميزارم آروم خودش بپزه تا سوخاري شه
البته تابه هم بايد نچسب باشه
من اينطوري درست ميكنم عزيزم اميد وارم خوشت بياد