2777
2789

من هرموقع درست میکنم خیلی خشک میشه با اینک طبق همون دستور اردو اب یخ پیش میرم ولی بازم مثل بیرون نمیشه کی بلده چجوری مثل بیرون میشه؟:(

بيش از حد سرخش نكن  قبلش هم نجوشونش بزار تو روغن تا خودش آروم سرخ بشه سعي كن از شب قبل توي مو ...

چقد سرخش کنم کافیه ک اردش سفت نشه؟مثلا فیله مرغ چقد بمونه تو روغن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نيم ساعت تا وقتي كه مرغ پخته بشه خلاصه

باردارم همش هوس کنتاکی میکنم از بیرونم میخرم کلا سه تیکه کوچولو میشه 130 تومن زورم میاد😑 میشه دستور کنتاکیتو یه بار برام بنویسی؟🥲ممنون میشم♥️

طرز تهيه كنتاكي

مواد لازم براي مزه دار كردن مرغ

روغن زيتون

سس مايونز

نمك

ادويه مرغ كبابي (داخل ادويه جاتي ها هست،البته سليقه ايه عزيزم هر طوري كه دوس داري مزه دارش كن)

پاپريكا

سير له شده

ميزنم به ران مرغ(من ران مرغ استفاده ميكنم چون مزش بيشتره زياد خشك نميشه و چربه)بعد كه موادو زدم ميزارم فريزر استراحت كنه تا روز بعد

بعدش من براي سوخاريش فقط آرد استفاده ميكنم 

يه كاسه آرد و يه كاسه آب كنار دستم ميزارم

مرغ ها رو يه بار تو آرد يه بار تو آب ميزنم و چند بار تكرار ميكنم تا حالت پولكي بشه

روغنمو ميزارم تا داغ بشه بعد شعله اش رو ملايم ميكنم ميزارم آروم خودش بپزه تا سوخاري شه 

البته تابه هم بايد نچسب باشه

من اينطوري درست ميكنم عزيزم اميد وارم خوشت بياد