2777
2789
عنوان

شوهرجنتلمن من🥲

751 بازدید | 31 پست

اقاااااا من میخوام ازدواج کنم زیربیست سالم نیستم ک بگین بچم نم بشین درستو بخون فلان مارو بکن ...اگ میخوای بگی من شوهر کردم چی شدمو فلان...لطفا نگین.لطفا بگین با چله زیارت عاشورا یا حدیث کساجواب گرفتین؟اگه گرفتین شرایطش چطوری بود؟کی اومدنو ازدواج کردین!؟

دلم یه شوهر جنتلمن میخواد ک دهن همه فامیل بسته بشه دیگ‌نگن خاستگار نداری و..

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخدا میخوام بخاطر فرشته هایی که تودلمه دعامو قبول کنه یه بخت خوب سرراهت قراربگیره و خوشبخت بشی عزیز ...

مرسی عزیزم ایشالا واقعا دیگ دغدغه ای بجز شوهر ندارم🤧😐

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
بزار اگه اسی نخواست خودمو میدم به تو🙊❤️

خدا کنه نخواد آخه من خیلی خاطرتو میخوام

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

گفتم یکی پیدا شد ک شانسش زده... نه بابا بااین چیزا نمیشه گلم خودم۳۲سالمه مجردم بهتره اول خودت جنتلمن بشی تا یکی تو مدار خودت گیرت بیاد سفید برفیو سیندرلا و اینا مال قصه هاس تا ما شبیه ارزوهامون نشیم نمیشه الان من از اول شروع کردم منم دوس دارم شوهرم ثروتمند و موفق باشه خب خودمم اونجوری بشم اون میاد حالا نکه تاثروتمند نشدی نمیادا تو راهش ک بیفتی اونم میاد من چند بار ک رو خودم کار کردم نصفه نیمه داشت میشد ک ولش کردم