2777
2789
عنوان

همسرتون

348 بازدید | 17 پست

شبیه یا ‌کاملا برعکس پدر و مادرتون هست ؟

من همسرم خیلی شبیه پدرم هست... 

بقیه هم همینطور هستن؟ کاملا برعکس یا خیلی شبیه به پدر و مادرتون باشه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از شانس من بعضی رفتارای بدش شبیه بابامه😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اعتقادی سیاسی مذهبی اخلاقی رفتاری کلااااا برعکس😑

پیر میشم هر چند وقت یبار که میریم خونه بابام😔

هردفعه مثل همین الان تا دوسه روز قهریم...بسکه توهین میکنه به من و خانواده م😔😔😭

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
از چ نظر  قیافه یا اخلاقی

اخلاقی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اعتقادی سیاسی مذهبی اخلاقی رفتاری کلااااا برعکس😑 پیر میشم هر چند وقت یبار که میریم خونه بابام😔 ه ...

چطوری یعنی ؟

توی روتون حرف میزنه ؟ حتی به خونوادت ؟

از شانس من بعضی رفتارای بدش شبیه بابامه😂

دقیقا منم یه مساله ای مربوط به شغل پدرمو دوست نداشتم

همسرم دقیقا همون و داره توی کارش (یه چیزیه که مربوط به اخلاق خودشون میشه وگرنه شعل هاشون خیلی متفاوته)

چطوری یعنی ؟ توی روتون حرف میزنه ؟ حتی به خونوادت ؟

بله😔

چندین بار با مامان بابام و داییام دعواش شده...

همین دیروز خونه مامانم بودیم داشت به داداشم فوش میداد دعواش میکرد الکی گفتم تو چیزی نگو من خودم باهاش حرف میزنم داد زد تو هیچ غلطی بلد نیستی بکنی...

خیلی ناراحتم خیلی یکبار نشده با ارامش برم خونه فامیلم یکباررر😭😭😭

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
دقیقا منم یه مساله ای مربوط به شغل پدرمو دوست نداشتم همسرم دقیقا همون و داره توی کارش (یه چیزیه که ...

شده قضیه از هرچی بدت بیاد سرت میاد 🤭

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭