سلام سارا مامان امیرپرهام هستم واقعا ما حتی نمیتونیم گپ و بحث درست بکنیم تاپیک تعطیل کردین دستمریزاد امروز خونه مامانم هستم با موبایلش از کاربریش امدم بگم من فقط یک معرفی کتاب کردم در مورد تفاوت دختر و پسر تو روزگاریه که دست هر بچه موبایله از موقع کرونا قند شکن هست تغذیه نامناسب و مسائل دیگه اینقدر دلم گرفت گفتم از سایت برم ولی چرا به کدام گناه اون دوستان هم که نگران آینده پسرم هستن نگران نباشن هر مادری صلاح بچه اش بهتر میدونه سایت پر از ف ا ل حس ششم دوست جنس مخالفم چپ نگام کرد شده این همه امار کودک کشی در خانواد ها این همه کودک آزاری حتی از سمت نزدیک ترین افراد فامیل و خانواده اینا کافی نیست برای اگاهی این همه ظلم به دخترها اون اقا تو سایت زنانه چیکار میکنه قبلا گارد نداشتم نسبت به اقایان ولی امروز نگاهم تغییر کرد.بانوان محترم مگه من دست رو ماشه گذاشتم گفتم الا بلا کتاب را بخرین دو تا تاپیک کتاب زدم اونی که عنوانش براتون تابو بود با کله امدین گویا این سایت فقط ظرفیت تاپیک های چیپ داره خیلی قبلا بهتر بود ظرفیت کاربرها.اشکال نداره پسر من حدود ۱۱ سالشه و اون کتاب در شروع بلوغش کمک کننده بود برام خواستم کمک کنم ولی گاهی باید کف دست داغ کرد از زدن یک تاپیک.تاپیک قفل میکنم حوصله بحث و گپ ندارم و مهمتر اینکه کاربری مادرم است.این سایتم به قول رحیم سریال راز بقا باید گفت دیگه این سایت به درد نمیخوره حیف که با خدا عهد بستم حیف که به خاطر اگاهی اتیسم و کمک به مادرای اول راه بمانم.فعلا بدرود