2777
2789

سلام خوبین بچه ها من شوهرم خیلی مامان دوسته البته من ناراحت نیستم ک مامانشو دوست داره خیلیم خوشحالم ولی همش مبگه پاشو بریم خونه مامانم دیگه شورشو دراورده  شبایی ک شیف شبه کلا ما خونه مامانشیم ک من تنها نباشم 

هفته هایی ک شیفت عصره بازم منو میبره اونجا میگه برو اگرم بگم میخوام خونه خودمون باشم دعوا راه میندازه

هفته هایی هم که شیفت صبحه بازم عصرا میگه بریم اونجا یعنی کلا همه تفریح و وقتت و بی وقتشو بیماریشو جمعه هاشو هرروزشو اونجاس خسته شدم دیگه

یکمی نمیزاره خونه خودمون بمونیم همش میگه بریم اونجا

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐خب برو خونه مامانت تو هم گیر بده بگو بریم خونه مامانم 

بعدشم قهر کرد که کرد خودش برمیگرده

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

من نمیدونم مرض داریم داره اجاره الکی میدیم همش که ما خونه مامانشیم

خلاصه امروز بعد از ناهار گفت پاشو بریم خونه مامانم گفت یه امروز تعطیل بودی بزار بشینیم خونخ برا خودمون باشیم گفت نه 

منم گفتم نمیام 

اونم یکم سرو صدا کرد بازم گفتم نمیام قهر کرد رفت خونه مامانش درم قفل کرد پشت سرش😒

😐😐خب برو خونه مامانت تو هم گیر بده بگو بریم خونه مامانم  بعدشم قهر کرد که کرد خودش برمیگرده

خب خونه مامانم شهر دیگس کلا من اینجا غریبم هیچکس ندارم

نرو همین الان کوتاه نیا تا بشینه سرجاش بگو میخوای بری برو کار به من نداشته باش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خب خونه مامانم شهر دیگس کلا من اینجا غریبم هیچکس ندارم

💔🙂 دیگه هیچی خب نرو تو باهاش بزار خودش بره

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...