2777
2789

سلام من خیلی وقته خواننده خاموشم الان عضو شدم که بپرسم چجوری باوجود بچه ی کوچیک فرش های رنگ روشن رو تمیز نگه دارم چون تازه خریدیم از روفرشی هم بدم میاد فرش های قبلیمو چندین سال روش روفرشی انداختم حتی طرح و رنگ فرشام یادم میرفت این فردای جدید رو دوست ندارم روفرشی بندازم از طرفی هم زود کثیف میشن شما چجوری فرشاتون رو تمیز نگه میدارین؟

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا.

اوایل دائم پارچه دستم بود میکشیدم.

روفرشی هم انداختم اما وقتی لیوان چای و شیرعسل و شربت رو چپ میکنه روفرشی کارساز نیست.

الان بیخیالی طی میکنم میگم فداسرش.از جیش بگیرمش میشورم دوباره تمیزمیشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

خونه ی فامیل ها که میرم بچه ی کوچیکم دادن فرش هاشون خیلی تمیز وقتی میپرسم میگن ما روفرشی نیندازیم پس چجوری خونه اونا انقدر تمیز میمونه فرش ها

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

برای بازی کردن یا غذا خوردن یا هر کاری که ممکنه یکم کثیف کاری داشته باشه مثل نقاشی و خمیر بازی ، زیر دست بچت زیرانداز بنداز . هر لکه ای هم که روی فرش افتاد همون موقع با لکه بر یا شامپو فرش تمیزش کن . هر چند وقت یه بار هم بده قالیشویی که بشورن فرش ها رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم