من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀 یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀 آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭
ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻