2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

208 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امروز رفتم واکسن ۴ماهگی دخترم رو بزنن‌وزنش 

۵۶۰۰ بود 😭

دوماهگی ۴۹۰۰ بود

.گف رشدش خوب نبوده 

هوا اینجا خیلی خزابه تا ببرم دکتر سکته کردم بنظرتون چیکار کنم 

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ۶ ماه اول نوزادا ماهی ۵۰۰ گرم حداکثر باید اضافه کنن . دخترتون ۳۰۰ گرم کم داره . شیرش کافی هست؟

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
توی ۶ ماه اول نوزادا ماهی ۵۰۰ گرم حداکثر باید اضافه کنن . دخترتون ۳۰۰ گرم کم داره . شیرش کافی هست؟

خیلی کم نیست. بچه ها ممکنه اولا یکم وزنشون بیاد پایین نگران نباش

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
امدازه دور سرش خوب بود؟ قدش چطور؟ شیر خودتو میخوره؟

دور سر گف خوبه قدش گف خوبه ولی تعریفی نداره 

اره شیر خودم تازه چن روزه شیر خشک گرفتم ک اونم شیشع رو نمیگیره خوب

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

شیر خودم میخوره ولی کم اشتهاس خیلی

دور سر گف خوبه قدش گف خوبه ولی تعریفی نداره  اره شیر خودم تازه چن روزه شیر خشک گرفتم ک اونم شی ...

با قطره چکون یا قاشق شیر خشک بده شیشه بدی دیگه سینتو نمیگیره شیر خودتو تقویت کن

روانشناسی کودک
با قطره چکون یا قاشق شیر خشک بده شیشه بدی دیگه سینتو نمیگیره شیر خودتو تقویت کن

باچی تقویت کنم‌گلم