2777
2789
عنوان

دارم میمیرم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 40 پست

منم از دیروز احساس سردرد میکنم یکم آبریزش بینی هم دارم

با اینکه باردارم رفتم دمنوش هم خوردم با ترس و لرز😕

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس کرونا هستش همه گرفتن خانواده شوهرم همیشه شون گرفتن.. خدا الهی همه رو خوب کنه خیلی درده بدیه

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
هلند خوش میگذره؟ اونجا چجوریه

فعلا در حال یادگیری زبانم 

سرکارم به خاطر کرونا که اینجا زیااااد شده نمیرم فعلا 

اما در کل رفاه اقتصادی و اجتماعیش خیلی خوبه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه بابا اصلا جای شلوغی نرفتم علائمم بدن درد و گلو درد

کسی ک ناقل بوده بهت ویروس رو داده 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

منم حالم بده سه روز پیش گلودرد و بدن دارد داشتم ناپروگسن و کلداستاپ خوردم فک کردم خوب شدم

ولی بد وبروسیه نامرد پدرم از دیشب  دراومده سردرد و ابریزش شدید بینی دارم

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
حموم رفتن بدترش می‌کنه؟ یا فرقی نداره؟

نه اما اگر تنگی نفس دارید حموم پربخار و طولانی نرو 

فعلا در حال یادگیری زبانم  سرکارم به خاطر کرونا که اینجا زیااااد شده نمیرم فعلا  اما در ...

میشه منو به فرزند خوندگی قبول کنی لدفن😢🤪

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔

تو رو خدا دعا کنید من از دست شوهرم جون سالم به در ببرم

سه ماهه باردارم

اصلا ماسک نمیزنه و ارتباط مستقیم و نزدیک توی فضای بسته با مردم داره

میگه خفه میشم، من قوی ام، چیزیم نمیشه،

هر چی هم میگم به من منتقل میکنی واقعا توجه نمیکنه

همه راه‌ها رو رفتم   قربون صدقه، دعوا، تهدید، قهر 

جواب نداد

تازه جمعه چهلم زنعموشه میخواد منو ببره گورستان سر خاک مراسم توی فضای باز توی شهر گرمسیری ما

هر چی میگم من نمیام نمیفهمه. میگه بیا ۵ دقیقه خودتو نشون بده بعد بشین توی ماشین. خوب تره می‌فهمن من هنوز به کسی نگفتم باردارم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

سوپ بلدرچین

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸