2777
2789

دوستانی که مایلند بسم الله

قرارمون هرروز صبح نزدیک به اذان صبح❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من ۱۰۰ تا یا فاطمه زهرا مشکلاتمو درست کن و یه نفس راحت بکشم اینقد دلگیرم ک هرکاری میکنم خوابم نمیبره یافاطمه زهرا از حال دلم از مشکلاتم باخبری پیش خدا واسطع بشو تا حاجت دلمو بده ب ای ماه محرم قسمت میدم الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰۰ تا یا فاطمه زهرا مشکلاتمو درست کن و یه نفس راحت بکشم اینقد دلگیرم ک هرکاری میکنم خوابم نمیبره ...

الهی بحق فاطمه زهرا مشکلاتتون حل شه❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

100 مرتبه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

۳۰۰

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

سلام امام زمانم 💚

سلام برتو ای ستون ایمان

سلامتی؛ ارمغانِ سلام است!

و شما؛ جلوه ی تمام و کمالِ سلام!

سَلام بر سلام؛ نور علی نور است

بر آنان که به تلألو

پسِ پرده ات نیز، دلگرمند...

سلام بر تو حضرت صاحب دلم؛

【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹