2777
2789

و حاظرین بچه هاتونو بیخیال بشین برین واسه خودتون...

تواناییه جداشدن از بچه ها و خونه زندگیتونو دارین؟

اونایی که طلاق گرفتین چرا دلیلش چی بوده؟

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1

تا یک سال پیش بخاطر عصبی بودن و عدم کنترل خشم میخواستم ازش جدا بشم .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

دقیقا همین اخلاق نداشتنش.

ولی بخاطر دخترم فعلا دارم تحمل میکنم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقاحت خودش و خانوادش. با سیاست و دل های کثیفشون جوونیمو حروم کردن. سرمایمونو به خاطر خوش گذرانی خودشون به باد دادن. دلیل زیاده داستان زندگی من سراسر گریه هس. ولی گریه نمیکنم دیگه. سعی میکنم به عقب برنگردم بهشون فکر نکنم چون فقط خودمو پیر و نابود میکنم 

تا یک سال پیش بخاطر عصبی بودن و عدم کنترل خشم میخواستم ازش جدا بشم .

الان چی؟ من الان اعصابم نمیکشه چیزی نمیگم اونم هی سواستفاده میکنه

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
دقیقا همین اخلاق نداشتنش. ولی بخاطر دخترم فعلا دارم تحمل میکنم

چیکار میکنه؟ میتونی جداشی تحملشو داری برون دخترت؟

منم بخاطر اخلاق سگیش

چیکارا میکنه

وقاحت خودش و خانوادش. با سیاست و دل های کثیفشون جوونیمو حروم کردن. سرمایمونو به خاطر خوش گذرانی خودش ...

جداشدی؟

چیکار میکنه؟ میتونی جداشی تحملشو داری برون دخترت؟

وقتی عصبانی میشه دیگه هیچی جلودارش نیست. میزنه فحشهای ناموسی میده.

نه اصلا به هیچ وجه، من بدون دخترم میمیرم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
وقتی عصبانی میشه دیگه هیچی جلودارش نیست. میزنه فحشهای ناموسی میده. نه اصلا به هیچ وجه، من بدون دختر ...

عی باباع چقد سخته تحمل و از خود گذشتن من موندم اصن نمیدونم میتونم شوهرم جدیدا خیلی بیشتر بد شده الکی با خونواده ام بده با اینکه اصلا نه صداشون  میشنوه نه میبینتشون ولی فقط فحای بد بهشون میده الکی الکی

عی باباع چقد سخته تحمل و از خود گذشتن من موندم اصن نمیدونم میتونم شوهرم جدیدا خیلی بیشتر بد شده الکی ...

ببخشیدا

ولی خدا لعنتشون کنه مردای اینجوری رو

من خودم انقدر سر این مسائل حرص میخورم😤

ببخشیدا ولی خدا لعنتشون کنه مردای اینجوری رو من خودم انقدر سر این مسائل حرص میخورم😤

آره من هرروز حرص میخورم فکر میکنم میگم حیف آینده ام نیس اونام همش میگن دخترام دخترام شوهرشون بدم فلان کنم بچه های مان جلو شوهرم میگن شما برین بزرگه رو بذارین واسه ما... قبل زایمانم میگفتن اینو بدین ما واسه خودمون بزرگ کنیم

آره من هرروز حرص میخورم فکر میکنم میگم حیف آینده ام نیس اونام همش میگن دخترام دخترام شوهرشون بدم فلا ...

ای بابا 

مشاوره کمکی نمیکنه بهتون؟