2777
2789
عنوان

اینجا کی اصفهان زندگی میکنه؟؟؟

779 بازدید | 16 پست

سلام خانما

دبیرستان دوره دوم دخترانه که عالیه و بهم پیشنهادش میدین چیه؟ و اینکه چرا پیشنهادش میدین؟

دبیرستان غیرانتفاعی دخترانه دکتر آزیدهاک رو میشناسید؟ اگه میشناسید چطوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوبه؟

دبیراش همون دبیرای فرزانگان امینن البته بیشترشون. توی کنکور هم بعد از فرزانگان رتبه ها مال این دبیرستان بود.

فقط یکم جو بچه هاش اذیت ممکنه بکنه همین.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
میشه بیشتر توضیح بدید؟ چرا میگید صبل تو خالیه؟ نگران شدممم

از مدرسه و امکاناتش تعریف میکنن ولی وقتی موقع قبولی ها و رتبه های برتر میشه حرفی برای گفتن ندارن.

از مدرسه و امکاناتش تعریف میکنن ولی وقتی موقع قبولی ها و رتبه های برتر میشه حرفی برای گفتن ندارن.

تازه گفتن از شنبه باید بچه ها برن واسه کلاس تابستونیه تست زنی...

تازه گفتن از شنبه باید بچه ها برن واسه کلاس تابستونیه تست زنی...

اگر ثبت نام کردید که دیگه هیچی دخترتون انشالله درسشو میخونه خودش موفق میشه. مدرسه بیشتر نقش کمکی رو داره.

اگر ثبت نام کردید که دیگه هیچی دخترتون انشالله درسشو میخونه خودش موفق میشه. مدرسه بیشتر نقش کمکی رو ...

من بچه ندارم واسه دختر خواهرم میخوام ولی ممنون از توضیحات و کمک❤