2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی💔💔

خدا بزرگه ان شاالله خوب بشه 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

اخی انشالله شفا پیدا کنن

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

وای گلم خدا شفاش بده ...نمیگم ناراحت نباش چون شدنی نیست ولی وقتی ناراحتی دعا کن قرآن بخون واسش نماز بخون تا هم خودت آروم بشی هم اون ...بعدم نگران نباش چند وقت دارو درمان یشه خوب میشه علم خیلی پیشرفت کرده 

مادر بزرگ من ۷۰ سالشه سرطان معده گرفته شیمی درمان کرد خوب شد 

وای خدا بمیرم برات...!

امشالله زودس شفا پیدا میکنه 

انثدر اطرافم دیدم سرطان خون داشتن خوب شدن...! خیلی خیلی دیدم از همه انواع سرطان بهتر خوب شدنو الان چندین ساله دارن زندگی میکنن...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!