2777
2789

ی نظر بدین چی بخرم شما برا تولد طرفتون چی خریدین بگین شاید منم خوشم اومد

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

فقط اشتباه تاپیام الان دیدم😂

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

تاپیاااامممم وااای خداااا 😂😂😂😂

تایپ هااام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی رستوران یا کافه رزرو کن ی میز دونفره تم برات بچینن با کیک

ی دست لباس شیکم هدیه بده

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

منظورت از سنگ تموم اینه  میلیونی هم خرج کنی اپل واچ بگیر اگر گوشی داره اگر در حد عادی میتونی ساعت مثلا پانصد تومان بخری یا یع ست عطر و ادکلن خوش بو مارک یا یه کت و کلاه ست 

رستوران رزرو کن .یا مهمون دعوت کن سورپرایزش کن . کادو هم ساعت بخر یا دستبند چرم که طلا روشه بخر .بگو اول اسمتونو حک کنه روش.یا حلفه نقره یا طلا بخر بگو داخلش اسمتو حک کنه.  یا اگر کارش دفتریه گل بفرست محل کارش...

بودجه رو بگو

من نظرم یه تولد همراه با دوستا یا فامیلا تو خونه یا کافه ست. هدیه هم دستبند چرم و طلا خیلی شیکه. 

حالا بستگی به بودجه داره دیگه 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
من هرسال پول میدم ولی برنمیداره به خودم میده میگه مگه بهت چی میدم که میخوای تلافی کنی

ن پول ک خودمم روم نمیشه

ی رستوران یا کافه رزرو کن ی میز دونفره تم برات بچینن با کیک ی دست لباس شیکم هدیه بده

لباس دوس ندارم اصلا چون خودش ی عالمه لباس داره

من تا الان پوت شلوارلی ساعت هنزفری عینک ریبن باکس پول و گل کادو دادم

نمیدونم والا چی بگیرم الان دارم فک میکنم برا شهریور

لباس دوس ندارم اصلا چون خودش ی عالمه لباس داره

از چیزای تزیینی مثله پیپ و اینا دوس نداری؟

اکثر پسرا از این چیزا ب عنوان اینکه قاطی وسایلاشون برای تزیین بزارن دوس دارن

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀