2777
2789

من بعد از دو سال که به خاطر کرونا سر کار نمی‌رفتم از اردیبهشت که شرایط خوب شد دوباره رفتم سر کار ولی واقعا برام سخت بود و همسرم خیلی عر میزد که نرو پسر کوچیک دارم کلی اتفاق تو این مدت افتاد و خیلی اذیت شدم تصمیم گرفتم که نرم ماه پیش رفتم به مدیرمون گفتم نمیتونم بیام گفت نمیشه قرار داد داری بعد واقعا تحت فشارم امروز به دروغ رفتم گفتم که یه سفری برام پیش اومده که آخر این ماه دارم میرم پیش خانوادم و یک ماه نیستم خانوادم ایران نیستن حالا پیام داده که اگر میخوای حقوق این ماهتو دریافت کنی باید بلیطت رو برامون بفرستی. نمیدونم چی کار کنم

Belle سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فهمیده دروغ گفتی هر کاری کنی بیفایده هست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

خب تو که قرار نری دیگه ولش کن .همون اندازه کارکردت بده

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
بنظرم فهمیده دروغ گفتی هر کاری کنی بیفایده هست

همیرم میگه بگو این کارتون توهین آمیزه و دیگه نرو حقوقتم نگیر ولی خیلی تحقیر میشم

میتونمم یه بلیط فتو شاپ کنم ولی باز میترسم که به نحوی استعلام بگیره بفهمه

Belle سابق
خب تو که قرار نری دیگه ولش کن .همون اندازه کارکردت بده

کلا میگه نمیدم من کارم تدریس هست ۲۵ جلسه رفتم الان مشکلم حقوق نیست نمیدونم چطوری رفتار کنم که ضایع نشم

Belle سابق
همیرم میگه بگو این کارتون توهین آمیزه و دیگه نرو حقوقتم نگیر ولی خیلی تحقیر میشم میتونمم یه بلیط فت ...

نه اصلا خودت رو خراب تر نکن یه دفعه میره پرواز ها رو چک میکنه. اون میدونه تو دروغ گفتی فقط میخواد مچت رو بگیره 

بعدم نمیتونه که پولت رو کلا نده. باید تا جایی که کار کردی حقوق بده وگرنه میتونی شکایت کنی البته اگر توی قراردادتون راجب ضرر و زیان فسخ قرارداد چیزی ننوشته باشید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نه اصلا خودت رو خراب تر نکن یه دفعه میره پرواز ها رو چک میکنه. اون میدونه تو دروغ گفتی فقط میخواد مچ ...

نه چیزی ننوشته داره حرف زور میزنه حالا اصلا پولم مهم نیس مشکل اینجاست که فردا صبح جلسه آخر کلاسمه و نمیدونم برم یا نه

به نظر شما میتونه لیست مسافرای پرواز خارجی رو استعلام بگیره؟

Belle سابق
نه چیزی ننوشته داره حرف زور میزنه حالا اصلا پولم مهم نیس مشکل اینجاست که فردا صبح جلسه آخر کلاسمه و ...

نمیدونم والا فقط در صورتی میشه که آشنا داشته باشه ولی میتونه تاریخ و ساعت پرواز ها رو از سایت چک کنه.

اگر جلسه آخر و دیگه تموم میشه خب برو. این همه رفتی فقط بخاطر همین یه جلسه میخوای ول کنی؟ کلاسات چند نفرست؟

نه گفتم جلسه آخر رو میام بعدش نمیام ۱۰ نفر

بنظرم برو حقوق این ماهت رو که گرفتی دیگه نرو

اشتباه کردی باید حقوقتو میگرفتی و بعد نمیرفتی

آره اصلا به فکرم نرسید آخه مشکل اینجاست که حقوق رو بعد از ۴ ۵ روز از تموم شدن کلاس میدن در حالیکه شما کلاس جدیدت رو هم شروع کردی یعنی با هم تداخل دارن

Belle سابق