بی محلش کردم هرچی باهام حرف میزد جوابش نمیدادم آخرشم گفتم از دست تو که باهام لج میکنی خودم رو میکشم تا راحت شم اونم از بی محلی بدش میاد سابقه خودکشی هم دارم تا صبح منت کشی کرد اما باهاش حرف نزدم الان دیشب هم رفتیم دور بزنیم گفت بریم خونه مادر بزرگم گفتم پس جرات داری برو اونم برگشت خونه بعد رفت سرکار همش هم نگ میزد میگفت فکر نکنی رفتم بجون بچه هام سرکارم
خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهت خواهرام میگم روی رفتارت تجدید نظر کن وگرنه انتظار پنهان کاری ...داشته باش
شوهرم خیلی خیلی خیلی زن ذلیل جوری که دوستاش وقتی چیزی میگن دوساعت قسم شوهرم رو میدن که پیش خانمت نگو اما اون تمام کارهای روزمره اش رو برام از اول تا آخر تعریف میکنه حتی با دوست دخترای دوستش هم میرن بیرون میاد برام میگه که چی گفتن و چی خوردن تا این حد جریان های رفت وآمد هم اون مقصره منم جواب کار خودش رو میدم
خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
متاسفانه اسم این زندگی مشترک نیست...همش تنش و قهر و دعوا و کنترل!!! آرامش کجای این زندگیه برا شـوهر ...
عزیزم شوهرم خیلی بهم بد کرده الانم من همون کارهایی که به سرم آورده رو سرش میارم همین اتفاقا خیلی هم دیگه رو دوست داریم وخیلی باهم رفیقیم اما بعضی کاراش بده مثلا خونه عمم و مادر بزرگم نمیذاره برم منم جواب کار خودش میدم