2777
2789
عنوان

من فهمیدم که پدرشوهرم زن صیغه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5320 بازدید | 138 پست
چکاری    

بی محلش کردم هرچی باهام حرف می‌زد جوابش نمی‌دادم آخرشم گفتم از دست تو که باهام لج میکنی خودم رو میکشم تا راحت شم اونم از بی محلی بدش میاد سابقه خودکشی هم دارم تا صبح منت کشی کرد اما باهاش حرف نزدم الان دیشب هم رفتیم دور بزنیم گفت بریم خونه مادر بزرگم گفتم پس جرات داری برو اونم برگشت خونه بعد رفت سرکار همش هم  نگ میزد میگفت فکر نکنی رفتم بجون بچه هام سرکارم 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
من کاری بهش ندارم اما از اون خانم بدم میدم که خونش رو خرابه یکی دیگه بسازه

حالا این یکی و تهدید کردی و رفت.

بقیه رو میخوای چیکار کنی؟.

الان این نباشه، پدرشوهرت میره سراغ یکی دیگ‌.

مشکل ذات پدرشوهرته.

واقعا که راس میگن ذات بد ، نکو نگردد.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بی شرف منم برای یه خانم متاهل پول واریز کرده بود.. استخفرالله هر دو متاهل اصلا نمیترسن گندش در ب ...

واقعا خیلی متاسفم من اینو میدونم هفته ای۸۰۰بهش میده با تمام اقلام ضروری و غیرضروری خونه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
حالا این یکی و تهدید کردی و رفت. بقیه رو میخوای چیکار کنی؟. الان این نباشه، پدرشوهرت میره سراغ یکی ...

آره حق با شماست

حتی نذاشتم چند وقته بره خونه مادر بزرگش هرچی میگه برم میگم نه اونم حوصله بحث  نداره و نمیره

من اسیر اوردی 

یعنی برای رفتند به خونه مادر برزرگش شما باید اجازه بدی 

ببخشید مگه مادرشی اون بچه اته 

کار ب پدر شوهر ندارم اما با توصیفی که از رابطه خودت و همسرت کردی ب نظرم رابطه تون استاندارد نیس و نهایتش ب پنهان کاری و دروغ و دوری ختم میشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
من اسیر اوردی  یعنی برای رفتند به خونه مادر برزرگش شما باید اجازه بدی  ببخشید مگه مادرشی ...

آخه اونابهش حرف می‌زنند این براش مهم نیست باز میره پس من بایدنزارم که نره تا اونا حرف اضافه نزنند همش هم سر یه بچه

آخه اونابهش حرف می‌زنند این براش مهم نیست باز میره پس من بایدنزارم که نره تا اونا حرف اضافه نزنند هم ...

بهت خواهرام  میگم روی رفتارت تجدید نظر کن وگرنه انتظار پنهان کاری ...داشته باش

کار ب پدر شوهر ندارم اما با توصیفی که از رابطه خودت و همسرت کردی ب نظرم رابطه تون استاندارد نیس و نه ...

کسی از زندگی کسی خبر نداره من شوهرم نمیزاره که رفت و آمد خونه فامیل های پدرم کنم منم نمی‌ذارم این به اون در بعدهم مادر بزرگش حسوده بخدا

بی محلش کردم هرچی باهام حرف می‌زد جوابش نمی‌دادم آخرشم گفتم از دست تو که باهام لج میکنی خودم رو میکش ...

متاسفانه اسم این زندگی مشترک نیست...همش تنش و قهر و دعوا و کنترل!!!

آرامش کجای این زندگیه برا شـوهرت

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بهت خواهرام  میگم روی رفتارت تجدید نظر کن وگرنه انتظار پنهان کاری ...داشته باش

شوهرم خیلی خیلی خیلی زن ذلیل جوری که دوستاش  وقتی چیزی میگن دوساعت قسم شوهرم رو میدن که پیش خانمت نگو اما اون تمام کارهای روزمره اش رو برام از اول تا آخر تعریف میکنه حتی با دوست دخترای دوستش هم میرن بیرون میاد برام میگه که چی گفتن و چی خوردن تا این حد جریان های رفت وآمد هم اون مقصره منم جواب کار خودش رو میدم

متاسفانه اسم این زندگی مشترک نیست...همش تنش و قهر و دعوا و کنترل!!! آرامش کجای این زندگیه برا شـوهر ...

عزیزم شوهرم خیلی بهم بد کرده الانم من همون کارهایی که به سرم آورده رو سرش میارم همین اتفاقا خیلی هم دیگه رو دوست داریم وخیلی باهم رفیقیم اما بعضی کاراش بده مثلا خونه عمم و مادر بزرگم نمیذاره برم منم جواب کار خودش میدم