2777
2789
عنوان

من فهمیدم که پدرشوهرم زن صیغه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5320 بازدید | 138 پست
من کاری بهش ندارم اما از اون خانم بدم میدم که خونش رو خرابه یکی دیگه بسازه

اون خانم نه یکی دیگه،مشکل از پدرشوهرته

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اها مشخصه  ممنون عزیزم💕

فدات😘

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی بی اجازه جایی نمیره؟؟سرکارچطور؟قبلا ترسوندیش؟؟

سرکارش اینقد شلوغه که زنگ بزنم میفهمم اونجاست یا نه بعدش وقتی ۲۴ ساعت که ۷ساعتش سرکاره بقیش پیش خودم چجور وقت خیانت داره گوشیش که دست خودمه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
اون خانم نه یکی دیگه،مشکل از پدرشوهرته

آره خب جالب اینجاست پدر شوهرم مریضی خیلی بدی گرفته اما دیگه توبه نمیکنه 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
یعنی چی بی اجازه جایی نمیره؟؟سرکارچطور؟قبلا ترسوندیش؟؟

حتی نذاشتم چند وقته بره خونه مادر بزرگش هرچی میگه برم میگم نه اونم حوصله بحث  نداره و نمیره

حتی نذاشتم چند وقته بره خونه مادر بزرگش هرچی میگه برم میگم نه اونم حوصله بحث  نداره و نمیره

خونه پدرش چی؟جالبه شوهر من بخوادجایی بره بهم چیزی نمیگه چه برسه به اجازه.یعنی چی نمیزاری بره؟منت نمیکنه که زورت میاد ونمیزاری برم وازاین حرفا

خونه پدرش چی؟جالبه شوهر من بخوادجایی بره بهم چیزی نمیگه چه برسه به اجازه.یعنی چی نمیزاری بره؟منت نمی ...

خونه پدرش اصلا نمیره مگه کاری داشته باشه وگرنه ۶ماه یه بار نمیره منم اونجام نمیاد منت چی اون به من بگه جایی نرو نمیرم منم نمی‌ذارم جایی بره بهش هم گفتم دروغ بگی زود میفهمم دیگه جرات پنهون کاری نداره اون روز بهش گفتم پولی که تو حساب داشتی چه بهش کردی گفت قرض دادم به یکی غروب خواهرش بهم گفت داده به مادر بزرگش کاری بهش کردم تا صبح جرات نکرد بخوابه

برای امضام میشه دعا کنید 

براش آیت الکرسی خوندم الاهی عاقبت ب خیر و خوشبخترین باشه و زودتر سلامتیشو ب دست بیاره ب لطف خدا عزیزم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
گوشیش داد واسش واتساپ نصب دارم  یه پیام اومد نوشته بود سلام همه کسم نفسم  و خیلی حرفای دیگ ...

یا جد سادات چن سالشه پدر شوهرت چه رمانتیکم هس😐😂

شده باران بزند بر بدن پنجره‌ات ناگهان بغض بیفتد به تن حنجره‌ات :))))🚶🏻‍♀️