تا حالا شده شما به بچه هاتون حسادت کرده باشین؟من اینجوری شدم جدیدا.به پسرام که نه چون جذابیت خاصی ندارن ولی به دخترام حسودیم میشه.مثلا دختر اولم هم خیلی بلندتر از منه هم خیلی تپل تر دختر دومی هم البته بلند تر از منه.هر دوتاشون اشتهاشون بیشتر از منه.پوست شون نسبت به من سفید تره هر دوتا خصوصا دختر اولم.ابروهاشون پر هست ولی من ابروهام از بین رفته اون موقع هم که داشتم خیلی کمرنگ بود ولی از دخترام مشکیه.دختر دومم مژه های زیاد و بلندی داره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منطور شخص شما نبود کلی گفتم اینجا تاپیک ک چی بخورم نی نی خوشگل شه زیاد میبینم
به نظرم بیشترش برمیگرده به اینکه فامیل های نزدیک و پدر و مادر بچه که چه شکلی باشن به هر حال بچه بیشتر شبیه اونا میشه اینکه چی بخوری شاید تا حد کمی ربط داشته باشه
شوهر منم همین جوریه اگه پول از بانک بگیره حتما شب به دخترا میده یا کلا به اونا بیشتر اعتماد داره وقت ...
دور از جون همسرتون بابای منم اینجوری بود مثلا میخواست ماشین بگیره میگفت هرچی ک عسل بابا خونه میخواست بگیره همینطور کلا برای مسائل مهم زندگیشم نظر منو یه دختر ۷ ۸ میپرسیدو همونم انجام میداد حالا و بد چ خوب...همین باعث شد ک مامانم از من متنفر بشه الان ۱۹سالمه و ۱۱ساله بابام فوت کرده مامانم یه روز خوش برام نزاشت انقد ک اذیتم میکرد مجبور شدم ازدواج کنم تو ۱۷سالگی ازدواجم ک کردم بین منو شوهرم همش دعوا مینداخت بازم اذیتم میکرد همیشه میگفت و حتی به خود شوهرمم گفته ک من فقط منتظر اون روزیم ک ببینیم بارانا کتک خورده خورد شده بیاد خونه منو من راش ندم...ینی از شوهرم کتک بخورم...
من دخترم بزرگتر ک میشه خوشگلتر و شیرین زبون تر میشه همش نگا میکنم قربون صدقش میرم
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
آره واقعا اون موقع آسیب دیدم خاطره های وحشتناکی دارم مثلا یکیش این بود که نه ساله بودم عشایری داشتیم ...
ای. خدااااا ....یه جورایی اگه اینجوری نمیشدی عجیب بود ولی همینکه با این همه تلخی سعی داری خودت رو بهتر کنی قابل ستایشم و مطمین باش هیچ کس بی عیب نیست حتی آنهایی که خودشون رو مادرهای خیلی خوبی میدونن بی اشتباه نیستن اگه بگردی یه روانکاو خوب پیدا کنی خیلی حالت بهتر میشه هر چند میدونم سخت پیدا میشه
ای. خدااااا ....یه جورایی اگه اینجوری نمیشدی عجیب بود ولی همینکه با این همه تلخی سعی داری خودت رو به ...
آره واقعا میخوام بهتر بشم البته مادرم الانم ول کن نیست خیلی من و خواهرمو حرص میده من که اینجوری ام خواهرمم سرطان داره استرس براش بده بازم سر هر چیزی زنگ میزنه هر چی از دهنش در میاد میگه تازه خواهرم شدیدا هم استرس داره الکی الکی میخنده بعضی وقتا.دکتر بهش گفته به خاطر استرس شدیده.منم معده ام عصبیه حتی بعضی وقتا از درد معده فکر میکنم سرطان معده دارم.دردای من و خواهرم زیاده...فکر میکنم من باید کاری کنم دخترام خوشبخت بشن باید اخلاقمو درست کنم مادرم هر چی که بوده دیگه نمیشه تغییرش داد باید ولش کنم من باید به فکر دخترام باشم خواهرمم امیدوارم خوب بشه چون ما همو داریم خواهر دیگه ای نداریم
البته شانس بد ما الان یکی از مضخرف ترین و کوچیک ترین شهرهای اصفهان زندگی می کنیم مطمئنم اگه شهر خودمون بودیم خیلی بهتر بود درآمد بهتری ام داشتیم اینقدر هم محدودیت نداشتیم