2777
2789
عنوان

حسادت من به بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 98 پست
من بچه ندارم ، ولی فکر کنم منم حسود بشم 😁 من بیشتر عاشق خوراکی هستم ، اون نباید بیشتر ازمن بخوره 😂

😂😂منم تاپیک رو دیدم گفتم من مامان بشم دقیقا عین اسی شایدم بدتر بشم برا همون بیا مامان نشیم

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به دخترم حسادت میکنم 

۳سالشه اونم موقعی که همسرم بغلش میکنه و بوسش میکنه

😑😑😑😑😑😒😒😒😒

بعدشم دخترم بوسش میکنه میخوام کلش و بکنم😶

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

محبت زیاد شوهرم هم بی تاثیر نیست که خیلی زیاد تعریف شون رو میکنه اصلا من چیزی بگم میگه تو رو طلاق می ...

وااای شوهر منم میخواد اذیتم کنه این جمله رو میگه خیلی حرصم میگیره بخاطر همین اصلا دوس ندارم فعلا بچه بیارم...☹️

تو این موضوع شدیدا حسودم شوهرم میگه من تورو بیشتراز اون دوست دارم وجود تو باعث میشه ک اونم بیاد ولی من اصلا قبول نمیکنم گول نمیخورم....😂

حالا من خودمم بابام اینجوری بود منو خیلی دوست داشت خیلی می‌دیدم مامانم چقد اذیت میشه...مثلا حقوق ک می‌گرفت قسطی داشت میداد واسه یک ماه خودش بر می‌داشت به مامانم میداد خرید یک ماهو میکرد تو خونه دیگه کارتشو میداد به من می‌گفت هرچی دوست داری برای خودت بگیر اونموقه من ۶ ۷ سالم بود...

حتی وقتی فوت کرد من ۸سالم بود کارت بانکیشو پیدا نمی‌کردیم بعد یک سال که به خودم اومدم برگشتم به زندگی خواستم برم مدرسه تو کیف مدرسم پیداش کردم...

من حرص خوردنای مامانمودیدم دیگه نمی‌خوام خودم این حسو تجربه کنم 😂😂

شاید ریشه در کودکیم داره چون مادرم من و خواهرمو به خاک یکسان می کرد خیلی هم ما رو میزد البته من هیچ ...

عزیزم اشکالی نداره خوبه که خودت می‌دونی طبیعی نیست کم کم خودت حلش می کنی .اینها همه آسیب های همون موقع هست .اگه میدونستم  روانکاو خوب هست می گفتم بری چون باز اونها بهتر همه چیز رو از ناخوداگاهمون می کشند بیرون.

وااای شوهر منم میخواد اذیتم کنه این جمله رو میگه خیلی حرصم میگیره بخاطر همین اصلا دوس ندارم فعلا بچه ...

شوهر منم همین جوریه اگه پول از بانک بگیره حتما شب به دخترا میده یا کلا به اونا بیشتر اعتماد داره وقتی چیزی میخواد یه جای امن بزاره میده به دخترا اونام نگه میدارن بعدم صحیح و سالم تحویل میدن

‌                                                                                         

من سر دختران سنم زیاد نبود اون موقع هم امکانات نبود منم زیاد تهوع داشتم چیز خاصی نمیتونستم بخورم که ...

منطور شخص شما نبود کلی گفتم 

اینجا تاپیک ک چی بخورم نی نی خوشگل شه زیاد میبینم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
یا اکثر امامزاده ها

خیلی جدی اینو به شوهرمم گفتم😂

بیچاره انقد ترسیده بود ... ولی می‌دونه ک شوخی نمیکنم واقعا حساسم چون با بچه های خواهر برادرشم حس کنم بیشتراز من بهشون محبت می‌کنه میرم میشینم وسطشون یا بچه هارو صدا میکنم پیشه خودم...🤦🏻‍♀️حتی با خواهر خودمم اینجوریم متاسفانه

عزیزم اشکالی نداره خوبه که خودت می‌دونی طبیعی نیست کم کم خودت حلش می کنی .اینها همه آسیب های همون مو ...

آره واقعا اون موقع آسیب دیدم خاطره های وحشتناکی دارم مثلا یکیش این بود که نه ساله بودم عشایری داشتیم بهم گفت شیر ها رو بده به من دیگ شیر خیلی بزرگ بود زورم نرسید شیر ها ریخت رو سرم خیس که شدم هیچ تا میخوردم منو زد آخرشم زنداییش نجاتم داد غروب هم بود خیلی گریه کردم لباسامو عوض نکرد.یا هر وقت می‌خواستیم سوار چرخ داداشم بشیم من و خواهرم فحش های بدی بهمون میداد.یه بارم خواهرمو اینقدر با سیم برق زد که کبود شد هی التماسش میکرد.واقعا کودکی خیلی تلخی داشتم خورد و خوراک خوبی هم نداشتیم پدر و مادرمم هر دو خسیس

‌