2777
2789

من پنج ماهی میشه با یه نفر در ارتباطم اولش همه چیز خوب بودا ولی من خیلی گیر میدادم به اینکه رابطمون اشتباهه و تموم کنیم انقدر گیر دادم بهش یهو یه هفته گذاشت رفت بعد از یه هفته اومد و کلی دعوا کردیم و قرار شد من دیگه راجب جدا شدن حرفی نزنم 

اون بخاطر کارش نمیتونست زیاد باهام حرف بزنه و نهایتا شب بعد از چهار دونه پیام از خستگی خوابش میبرد 

و من باز بهونه هام واسه جدایی شروع شد 

دوسش داشتم ولی نمیدونم چرا هر دفعه اینکارو میکردم اخرین دفعه دعوامون خیلی شدید شد گفت بهم پیام نده بلاکت میکنم ولی بلاک نکرد بعدش که واسه معذرت خواهی پیش قدم شدم قبول کرد بهش گفتم میخواد بره گفت نه کی رفتم که الان بار دومم باشه 

ولی دو روز بعد از حرفش قرار بود ببینمش یهو پی داد که همینجا تمومش کنیم خسته شدم از کارات دیگه به اینجام رسیده در حد یه اشنایی ساده و دوستی معمولی باقی بمونیم خیلی بهتره 

اولش خواستم ارومش کنم نزاشت 

منم گفتم اوکی وقتی نخوای به زور نگهت نمیدارم 

بعدش یکی از استوری هامو دید و شروع کرد به شوخی کردن 

بعد از پنج روز دوباره دلم طاقت نیورد  خودم رفتم سراغش گفتم دلیل رفتاراش چیه اگر قراره بره خب بلاک کنه و کلا بره اگر نه هم مثل ادم بگه میخواد بمونه 

دوباره گفت من قبلا هم گفتم نمیرم 

ولی فقط دوست باشیم 

گفتم کسی که عاشق یکی دیگه باشه نمیتونه به عنوان دوستش اونو قبول کنه 

گفت عاشق دوستت باش 

منم گفتم اوکی من گرفتم نمیخوای برگردی شماره اتو پاک میکنم دیگه پیامی نمیدم 

اخر سر بهش گفتم امیدوارم اگر یه روز عاشق شدی مثل من نشی اونم گفت من تجربه عشقو داشتم 

منم گفتم اره کاملا مشخصه خدافظ 

دیگه نفهمیدم منظورش من بودم یا یکی دیگه 

یا اینکه کلا دیگه امیدی نباید به برگشتنش داشته باشم 

نداشته باش،نه برا اون اعصاب گذاشتی نه خودت معلومه چی میخوای.

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.