ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله خیلی زود باردار بشین و یه فرزند صالح داشته باشین عزیزم
ماهم میخوایم از روز عاشورا چله زیارت عاشورا برگزار کنیم ، چهل نفر هر روز به نیت حاجت روایی یک نفر باهم میخونیم ، اگه تمایل داشتین شرکت کنین قدمتون سر چشم
ناراحت نباش و اصلا اصلا بهش فکر نکن چون باعث استرس میشه و نمیشه این یک دوم اینکه من خودم بعد 6ماه اقدام باردارشدم و دقیقا تو ماهی که بیخیال بودم فکرمو به همه جا میبردم جز بچه که خدا یه نی نی گذاشت تو دلم
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
خدایا حکمتتو شکر اخه چجوریه اونی که میخواد با کلی دوا درمون بهش بچه نمیدی اونی که نمیخواد با چندتا بچه قدونیم قد بازم ناخواسته باردار میشه و میفته دنبال سقط
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
دکتر رفتی آخه من دقیقا بعد 6ماه رفتم دکتر و برام اسید فولیک 1 نوشت و قرص آهن که با سونو واژینال که همه چی اوکی بود و ماه بعدش باردارشدم و اینکه تو این مدت که اقدام کردم پریودم هی عقب جلو میشد واینکه تویه تایمش هم همینجور خودتو ناراحت نکن من حتی یبار 3روز عقب انداختم ولی بعد شدم اون موقع خیلی ضدحال خوردم ولی ناامید نشدم
ناراحت نباش و اصلا اصلا بهش فکر نکن چون باعث استرس میشه و نمیشه این یک دوم اینکه من خودم بعد 6ماه اق ...
چقد جالب
(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
ناراحت نباش و اصلا اصلا بهش فکر نکن چون باعث استرس میشه و نمیشه این یک دوم اینکه من خودم بعد 6ماه اق ...
دقیقا منم
۶ماه اقدام
هزماه بی بی منفی
درست ماهی ک بیخیال بودم و بزور شوهرم بی بی زدم میگفتم بازم مثه همیشه عقب زدم باردار بودم
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
غصه نخور ایشالا خدا دامنتو سبز میکنه با یه کوچولوی سالم
13صفر ب نیت نی نی دار شدن نیت کن ک برای نی نیدار شدن یه لباس میخری برو بازار یه لباس نوزادی بخر تا سال بعد خدا بهت نی نی بده
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم